ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παναθηναϊκός: Προπόνηση και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη

Ο Παναθηναϊκός, έχοντας ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Euroleague, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ (18/4, 17:00).  Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και κατόπιν αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη. Οι «πράσινοι» έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά από τον κορονοϊό. Τα τρία θετικά κρούσματα που έχουν βρεθεί στην ομάδα βρίσκονται σε...

Οι τρεις αγώνες που απομένουν έχουν καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία πιθανότητα πρόκρισης στην επόμενη φάση της Euroleague.
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Παναθηναϊκός, έχοντας ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Euroleague, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ (18/4, 17:00). 

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και κατόπιν αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη. Οι «πράσινοι» έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά από τον κορονοϊό.

Τα τρία θετικά κρούσματα που έχουν βρεθεί στην ομάδα βρίσκονται σε καραντίνα και η κατάστασή τους παρακολουθείται από τον γιατρό της ομάδας.

Ο Όντεντ Κάτας δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες. Στην αποστολή δεν είναι ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος δεν είναι δηλωμένος στο ρόστερ του Παναθηναϊκού στην Basket League.

Exit mobile version