ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

ΠΑΟΚ και Ρέθυμνο για Κώστα Γιαννακόπουλο

Τα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια Γιαννακόπουλου εξέφρασαν μέσω ανακοινώσεών τους η ΚΑΕ Ρέθυμνο και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, για τον θάνατο του αδερφού των Θανάση και Παύλου, Κώστα Γιαννακόπουλο. Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για Κ. Γιαννακόπουλο Οι ανακοινώσεις: «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου και τον Παναθηναϊκό για την...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια Γιαννακόπουλου εξέφρασαν μέσω ανακοινώσεών τους η ΚΑΕ Ρέθυμνο και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, για τον θάνατο του αδερφού των Θανάση και Παύλου, Κώστα Γιαννακόπουλο.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για Κ. Γιαννακόπουλο

Οι ανακοινώσεις:

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου και τον Παναθηναϊκό για την απώλεια του Κώστα Γιαννακόπουλου. Έφυγε ένας αφανής, διακριτικός εργάτης του αθλήματος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Μπορείς να κοιτάξεις στα μάτια τον Παύλο και τον Θανάση;

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου και τον Παναθηναϊκό για την απώλεια του Κώστα Γιαννακόπουλου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Exit mobile version