ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Στο draft του NBA ο Γιώργος Καλαϊτζάκης

Κάνει το μεγάλο βήμα ο νεαρός παίκτης του Παναθηναϊκού
Στο draft του NBA ο Γιώργος Καλαϊτζάκης

Την δική του προσπάθεια, ώστε να αγωνιστεί στον «μαγικό» κόσμο του NBA , θα κάνει ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, ο οποίος θα βρεθεί στο επόμενο draft.

Ο 19χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού, έκανε δηλώσεις για την απόφαση του αυτή στο ESPN, τονίζοντας πως θα δουλέψει πολύ σκληρά για να πετύχει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

«Είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό αλλά αποφάσισα να πάρω μέρος στο draft επειδή το μεγάλο μου όνειρο είναι να αγωνιστώ στο ΝΒΑ. Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση, πιστεύω ότι θα πετύχω τον στόχο μου», ήταν τα λόγια του.

Τέλος, σε άρθρο του Τζόναθαν Τζιβόνι, γίνεται αναφορά για το άνοιγμα των χεριών του παίκτη του «τριφυλλιού», ωστόσο συμπληρώνει πως δεν παίζει στην ομάδα του λόγω των απαιτήσεων που έχει το υψηλό επίπεδο αλλά λόγω και του νεαρού της ηλικίας του.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στο draft του NBA ο Γιώργος Καλαϊτζάκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.