ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός – Γκριγκόνις: Τι λέει το Twitter για τον Λιθουανό γκαρντ: Να μείνει ή να φύγει;

«Φωτιά» πήρε το Twitter για... χάρη Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος δεν δικαιώνει μέχρι στιγμής τις μεγάλες προσδοκίες που υπήρχαν στο πρόσωπό του.

Παναθηναϊκός: «Φωτιά» στο Twitter για τον Γκριγκόνις, ο οποίος δεν δικαιώνει μέχρι στιγμής τις μεγάλες προσδοκίες που υπήρχαν στο πρόσωπό του.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ο Μάριους Γκριγκόνις αποτελεί τη μεγάλη απογοήτευση της χρονιάς για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η εξέλιξη αυτή «αποτυπώνεται» στο Twitter όπου το όνομα του Λιθουανού γκαρντ «τρεντάρει».

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται προ μεγάλων αλλαγών μετά τη βαριά ήττα με 84-68 από τη Μπάγερν Μονάχου και ένας από τους παίκτες που είναι πιθανό να αποχωρήσουν είναι ο Γκριγκόνις.

Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι οπαδοί των πράσινων, που είναι πάντα κοντά στο τμήμα μπάσκετ, εξέφρασαν την άποψή τους για το θέμα με αναρτήσεις.

Κάποιοι τάσσονται υπέρ της απομάκρυνσής του Γκριγκόνις εξηγώντας πως «δεν μπορεί να προσφέρει αυτά που περιμέναμε», ενώ άλλοι τον υπερασπίζονται λέγοντας πως «φταίει ο Ράντονιτς που δεν του έχει δώσει και  με κάποιον άλλο προπονητή θα αποδώσει καλύτερα».

Παναθηναϊκός: Δείτε παρακάτω τα πιο χαρακτηριστικά tweets για τον Γκριγκόνις

Exit mobile version