Οι δύο υποψήφιοι επενδυτές έκαναν λόγο για επικοινωνιακά παιχνίδια

Σε διοικητικό αδιέξοδο και πάλι ο Πανιώνιος, καθώς οι Κωνσταντίνος Ράικος και Γιώργος Κραββαρίτης, απέσυραν το ενδιαφέρον τους για την ΚΑΕ! Οι δύο υποψήφιοι επενδυτές έκαναν λόγο για επικοινωνιακά παιχνίδια από τρίτους και με επιστολή ενημέρωσαν πως δεν ενδιαφέρονται πλέον για να μπουν στα διοικητικά της ομάδας μπάσκετ.

Η ανακοίνωση των δύο υποψήφιων επενδυτών:

«Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του Πανιωνίου ότι μέχρι και σήμερα 24/8 στις 12.00 μ.μ. (διορία που είχαμε δώσει στην ΚΑΕ Πανιώνιος) δεν έχουμε λάβει τα απαιτούμενα έγγραφα, τα οποία εγγράφως έχουμε ζητήσει από 13/8 ώστε να ξεκινήσει ο έλεγχος. Είναι η δεύτερη διορία η οποία δεν τηρείται για άγνωστους λόγους. Η στάση μας ήταν από την αρχή ξεκάθαρη και απόλυτα σαφής.

Επίσημα, αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας διότι αρνούμαστε να συμμετέχουμε σε επικοινωνιακά παιχνίδια. Θα είμαστε δίπλα στον Πανιώνιο χωρίς την παραμικρή εμπλοκή σε σκοπιμότητες. Ευελπιστούμε αυτή η καθυστέρηση να μην ζημιώσει τον Πανιώνιο και ευχόμαστε η φετινή χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Κωνσταντίνος Δ. Ράικος

Γεώργιος Κ. Κραββαρίτης»