ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ BC

Αποχώρησε ο Αλευρογιάννης από τον Πανιώνιο

«Βόμβα» στην ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου. Ο Σταύρος Αλευρογιάννης αποφάσισε να αποχωρήσει από την προεδρία της ΚΑΕ, παρέχοντας μάλιστα τις μετοχές του χωρίς αντίτιμο. Όπως γνωστοποίησε ο διοικητικός ηγέτης των «κυανέρυθρων», αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θέση του. Προφανώς, πήρε την απόφαση αυτή μετά τη διαρκή κόντρα που είχε με τους οπαδούς της ομάδας της...
Αποχώρησε ο Αλευρογιάννης από τον Πανιώνιο

«Βόμβα» στην ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου. Ο Σταύρος Αλευρογιάννης αποφάσισε να αποχωρήσει από την προεδρία της ΚΑΕ, παρέχοντας μάλιστα τις μετοχές του χωρίς αντίτιμο.

Όπως γνωστοποίησε ο διοικητικός ηγέτης των «κυανέρυθρων», αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θέση του. Προφανώς, πήρε την απόφαση αυτή μετά τη διαρκή κόντρα που είχε με τους οπαδούς της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Μάλιστα, ο Σταύρος Αλευρογιάννης ανέφερε πως θα αφήσει την ομάδα «στα έμπειρα χέρια του ερασιτέχνη Πανιωνίου, του κυρίου Συρίγου και του κυρίου Τιγκιράκη».

«φΘα ήθελα να σας ανακοινώσω την απόφασή μου αποχώρησης από τα δρώμενα της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου.

Με πάρα πολλά προσωπικά λάθη καταφέραμε να κρατήσουμε τον Ιστορικό στην Α1. Δεχθήκαμε σαν Διοίκηση αλλά κυρίως εγώ προσωπικά καλόπιστη και κακόπιστη κριτική.

Στο τέλος το αποτέλεσμα των επτά νικών κράτησε την ομάδα στην Α1. Δεν δέχομαι το ότι ο Πανιώνιος έμεινε κατά τύχη ή ότι χρωστάμε ευγνωμοσύνη σε άλλες ομάδες. Όλα λειτουργούν συγκριτικά στη ζωή μας. Δεν περίμενα ότι θα ήταν μια τόσο δύσκολη αγωνιστική χρονιά και ότι θα τελείωνε με παραμονή στην κατηγορία , γεμάτη όμως πίκρα και απογοήτευση.

Αφήνω την ομάδα στα έμπειρα χέρια του ερασιτέχνη Πανιώνιου, του κυρίου Συρίγου και του κυρίου Τιγκιράκη , που είναι νεοσμυρνιώτες και Πανιώνιοι και που με τον τρόπο τους στήριξαν την αγωνιστική πορεία της ομάδας, άσχετα με τις προσωπικές μας διαφορές. Ο κύριος Χριστοδούλου, στρατιώτης της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια, θα βοηθήσει πιστεύω στην εύρυθμη λειτουργία της.

Αφήνω μια ομάδα χωρίς κανένα βάρος, με έτοιμο φάκελο αδειοδότησης, ασφαλιστικά και φορολογικά ενήμερη, με ανανέωση της εγγυητικής των 62.000 ευρώ, με ρύθμιση γηπέδου, με τον καλύτερο προπονητή αυτή τη στιγμή, τον ομοσπονδιακό προπονητή , αξιόλογες μεταγραφές και εγγυημένα χορηγικά έσοδα.

Παρέχω τις μετοχές μου χωρίς κανένα αντίτιμο, ούτε καν την ονομαστική τους αξία. Τις δωρίζω στους Πανιώνιους και δεν απαιτώ κανένα από τα έξοδα που έκανα από την περυσινή χρονιά.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν τα όριά τους και μία αίσθηση αξιοπρέπειας. Δεν γεννήθηκα παράγοντας, δεν ήρθα στον Πανιώνιο για διαφήμιση και δεν είχα ποτέ κακή πρόθεση.

Αφιέρωσα χρόνο εις βάρος της επαγγελματικής και οικογενειακής μου ζωής. Δεν μένω εκεί που αισθάνομαι ανεπιθύμητος και δεν δέχομαι να είμαι ο αποδέκτης κάθε αχάριστης ή κακόπιστης συμπεριφοράς, από δήθεν φίλους, οπαδούς ή συνεργάτες. Δεν έχω μάθει έτσι.

Αφήνω την ομάδα στα έμπειρα χέρια πανιωνίων και εύχομαι η ομάδα να κατακτήσει τη θέση που πραγματικά της αξίζει.

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια στην επόμενη διοίκηση.

Δρ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΛΕΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ»

Ο Πανιώνιος παραμένει στο «σπίτι» του

Επενδύει σε Καμαριανό ο Πανιώνιος

Στον Πανιώνιο ο Ντάβιον Μπέρι (vids)

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.