ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ BC

Πανιώνιος: 50-50 ο Μπέρι, τραυματίστηκε ο Χάρις

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα για τον Πανιώνιο, με τη συμμετοχή του Ντέβιον Μπέρι κόντρα στην ΑΕΚ να κρίνεται την τελευταία στιγμή

Μπέρι
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα για τον Πανιώνιο, με τη συμμετοχή του Ντέβιον Μπέρι κόντρα στην ΑΕΚ (13/4 15:45) να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Ο Πανιώνιος υποδέχεται αύριο την ΑΕΚ στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου την ΑΕΚ, με τον Βασίλη Φραγκιά να έχει να αντιμετωπίσει πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Στη σημερινή προπόνηση (12/4) τραυματίστηκε ο Νταρνέλ Χάρις στη μέση και ο Αμερικανός συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες για να αγωνιστεί κόντρα στην «Ένωση».

Την τελευταία στιγμή και λίγο πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης για την 24η αγωνιστική της Basket League θα κριθεί η συμμετοχή του Ντέβιον Μπέρι. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν έλαβε μέρος ούτε στην σημερινή προπόνηση και έκανε θεραπεία.

Μάλιστα οι πιθανότητες που συγκεντρώνει ο Μπέρι είναι 50-50 για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Τέλος στη… λίστα των τραυματιών των «κυανέρυθρων» προστέθηκε και ο Νίκος Καμαριανός ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα και δεν θα είναι στη διάθεση του Βασίλη Φραγκιά. Υπενθυμίζουμε ότι τα αποτελέσματα της μαγνητικής που είχε υποβληθεί ο Μπέρι είχαν δείξει ότι έχει κήλη στη μέση.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης με ρεκόρ 7-16 (νίκες- ήττες) δεν διατρέχει κίνδυνο να μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού, καθώς μετρά δύο νίκες επί του Ρεθύμνου. Ο μοναδικός στόχος του Πανιωνίου είναι να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα μπορεί στο τέλος της κανονικής περιόδου.

 

Exit mobile version