ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Περιστέρι και Βασιλόπουλος χώρισαν μετά από τρία χρόνια

Ο Βασιλόπουλος είναι ο τελευταίος από τη χρυσή εποχή του 2005 που ακόμα βρίσκεται σε επαγγελματικό επίπεδο οπότε απομένει να δούμε την απόφασή του
Περιστέρι και Βασιλόπουλος χώρισαν μετά από τρία χρόνια

Το τέλος της συνεργασίας τους έγραψαν ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και το Περιστέρι μετά από μια τριετία συμπόρευσης και άριστης συνεργασίας.

Ο Βασιλόπουλος, στα 36 του χρόνια πλέον, καλείται να πάρει μια σημαντική απόφαση. Αν θα συνεχίσει την καριέρα του ή αν θα βάλει κι εκείνος ένα τέλος.

Η ΚΑΕ Περιστέρι ευχαρίστησε τον έμπειρο φόργουορντ και τον αποχαιρέτησε με επίσημη ανακοίνωση.

«Η ΚΑΕ Περιστέρι ευχαριστεί τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο για την τριετή προσφορά του στον Σύλλογο και τη συμβολή του στις επιτυχίες της ομάδας.

Είναι ένας αθλητής – πρότυπο για τα νέα παιδιά, που έβαλε το δικό του λιθαράκι στην εξέλιξη και την πρόοδο του ελληνικού μπάσκετ, αποτελώντας αναπόσταστο κομμάτι των επιτυχιών του.

Παναγιώτη, καλή τύχη…»

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος είναι ο τελευταίος της χρυσής Εθνικής του 2005 που αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Αντώνης Φώτσης, στον Ηλυσιακό, ασχολείται ερασιτεχνικά. Μέσα στη σεζόν είπαν επίσημα αντίο στην ενεργό δράση, συνολικά τρία μέλη εκείνης της Εθνικής: Ο Βασίλης Σπανούλης, ο Νίκος Ζήσης και ο Γιάννης Μπουρούσης.

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.