Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και είναι εξαιρετικά αμφίβολη η παρουσία του στους αγώνες με Μεγάλη Βρετανία και Λευκορωσία.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και το Περιστέρι θα συνεχίσουν την κοινή πορεία τους για ακόμη ένα χρόνο και για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και το Περιστέρι θα συνεχίσουν την κοινή πορεία τους για ακόμη ένα χρόνο και για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Το Περιστέρι ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Έλληνα προπονητή, ο οποίος με την έλευση του η ομάδα έδειξε σημάδια ανάκαμψης, περισσότερο στο ψυχολογικό τομέα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σωτήρη Μανωλόπουλο για άλλο ένα χρόνο.

Ο έμπειρος τεχνικός θα ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την συνεργασία μου με το Περιστέρι. Ο Σύλλογος λειτουργεί σε υψηλού επιπέδου επαγγελματικά πλαίσια και ταυτόχρονα έχει ένα πολύ οικογενειακό κλίμα, που κάνει την δουλειά του προπονητή πιο εύκολη. Σε αυτό το πνεύμα συνεργασίας, μετά από την συζήτηση με την διοίκηση, ήταν πλέον πολύ εύκολη η απόφαση μου να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Σύλλογο».

Όσο για τους στόχους του Περιστερίου, τόνισε:

«Τη δεδομένη στιγμή, το μόνο που μπορούμε να πούμε όσον αφορά τη νέα χρονιά είναι ότι η διοίκηση του συλλόγου κάνει όλες τις προσπάθειες, προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εφόσον συμβεί αυτό, τότε θα μπορούμε στην συνέχεια να πούμε περισσότερα πράγματα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peristeri B.C. (@peristeri_bc)