Αμπέλ Φερέιρα ΠΑΟΚ

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, έχει μπει στο στόχαστρο της Φιορεντίνα που εξετάζει την περίπτωσή του.

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, έχει μπει στο στόχαστρο της Φιορεντίνα που εξετάζει την περίπτωσή του.

Η Φιορεντίνα αναζητάει προπονητή ενόψει της επόμενης σεζόν, με τον όνομα του Αμπέλ Φερέιρα να παίζει… ζεστά στις τάξεις της ομάδας.

Όπως αναφέρει η ιταλική «Gazzeta dello sport», οι «Βιόλα» εξετάζουν την περίπτωση του πρώην τεχνικού του Δικεφάλου, θέλοντας να τον επαναφέρουν στην Ευρώπη.

Μεταξύ άλλων, στη σχετική λίστα βρίσκεται και ο Τζενάρο Γκατούζο και αμφότεροι είναι από τα ονόματα που βρίσκονται αρκετά ψηλά στη σχετική λίστα.

Έτσι, δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε επίσημη κρούση, με τον Πορτογάλο τεχνικό που βρίσκεται στην Παλμέιρας, να επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από έναν περίπου χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο ατζέντης του και τις οποίες φιλοξενούν βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο 43χρονος έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις από διάφορες ομάδες, οι οποίες έχουν πολύ καλύτερες απολαβές από αυτές που παίρνει τώρα. «Ο Αμπέλ έλαβε αρκετές προτάσεις από διάφορες χώρες για να αποχωρήσει από την Παλμέιρας. Προτάσεις που προέβλεπαν τριπλάσιο και τετραπλάσιο μισθό από αυτόν που λαμβάνει στην ομάδα. Μέχρι τώρα δεν υποβληθεί σε εμάς κάποια επίσημη προσφορά από την Φιορεντίνα», σημειώνει χαρακτηριστικά.

ΠΑΟΚ: Κάλεσμα των συνδέσμων για παρουσία κόσμου στην τελευταία προπόνηση πριν τον τελικό!

ΠΑΟΚ: Ο Γκαρσία βάζει τις τελευταίες… πινελιές για τον τίτλο