Ζιάγκος

Το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας  (9/11 18:00) και ο Βαγγέλης Ζιάγκος μίλησε για την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.  Ο Βαγγέλης Ζιάγκος είπε χαρακτηριστικά: «Οι φιλοδοξίες μας περνούν μέσα από το φίλτρο της αυτοκριτικής μας. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Αυτό που θέλουμε να πάρουμε από τη...

Το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας  (9/11 18:00) και ο Βαγγέλης Ζιάγκος μίλησε για την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ. 

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος είπε χαρακτηριστικά: «Οι φιλοδοξίες μας περνούν μέσα από το φίλτρο της αυτοκριτικής μας. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Αυτό που θέλουμε να πάρουμε από τη συμμετοχή μας στο κύπελλο το πήραμε και με το παραπάνω.

Αύριο θα παίξουμε χωρίς πίεση, με στόχο να απολαύσουμε το παιχνίδι και να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί σε ένα ματς τελείως διαφορετικό από το ματς του πρωταθλήματος, αφού τόσο εμείς λόγω απουσιών όσο και η ΑΕΚ λόγω των προσθαφαιρέσεων στο ρόστερ της θα παρουσιαστούμε διαφορετικοί. Το ενδιαφέρον μας έχει εστιαστεί στην αποκατάσταση των τραυματιών μας και στις νίκες που θα μας κρατήσουν στην κατηγορία».

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram