ΜΠΑΣΚΕΤ

Τουρκία – Γεωργία: Άγριος τσαμπουκάς Σανάτζε – Κορκμάζ και αποβολές! – Το ματς έγινε «ροντέο»

Μεγάλη ένταση ανάμεσα στους δυο παίκτες στο Τουρκία - Γεωργία για το Ευρωμπάσκετ.
Τουρκία – Γεωργία: Άγριος τσαμπουκάς Σανάτζε – Κορκμάζ και αποβολές! – Το ματς έγινε «ροντέο»

«Κοκορομαχία» στο παιχνίδι Τουρκία – Γεωργία για την 3η αγωνιστική του Ευρωμπάσκετ 2022, συγκεκριμένα ανάμεσα στους Φουρκμάν Κορκμάζ και Ντούντα Σανάτζε.

Με το ματς να εξελίσσεται σε ντέρμπι και το σκορ στο 59-62 για τους Γεωργιανούς, ο Σανάτζε έκανε ενα σκληρό μαρκάρισμα στον Κορκμάζ, με τον δεύτερο να του ζητάει τον λόγο.

Αρχικά ο Γεωργιανός έδειξε διάθεση να μην απαντήσει, όμως ο Τούρκος συνεχίσει να μιλάει και τότε ο Σανάτζε «τα πήρε»!

Εν συνεχεία ακολούθησε ένα «ροντέο» με παίκτες και πάγκους να προσπαθούν να κρατήσουν μακριά τους δύο παίκτες, αλλά την ένταση να «μεταφέρεται» και σε άλλους παίκτες.

Τελικά οι διαιτητές αφού τσέκαραν το ριπλέι απέβαλλαν αμφότερους προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Τουρκία – Γεωργία: Δείτε παρακάτω το βίντεο με το «ροντέο» που έγινε
Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία – Γεωργία: Άγριος τσαμπουκάς Σανάτζε – Κορκμάζ και αποβολές! – Το ματς έγινε «ροντέο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.