ΜΠΑΣΚΕΤ

Βαθμολογία Euroleague: Πώς διαμορφώθηκε η κατάταξη μετά τις ήττες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία στη Euroleague μετά τις ήττες των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού από Ρεάλ και Μακάμπι αντίστοιχα.

Βαθμολογία Euroleague: Έτσι διαμορφώθηκε η κατάταξη μετά τις ήττες των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού από Ρεάλ και Μακάμπι αντίστοιχα.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Βαθμολογία Euroleague: Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 90-75 από τη Μακάμπι στη Σερβία και ο Ολυμπιακός με από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Πώς διαμορφώθηκε η κατάταξη μετά του πρώτου μισού της 23ης αγωνιστικής της Euroleague.

Στο 14-9 το ρεκόρ του Παναθηναϊκού ο οποίος την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στο κλειστό «Νίκος Γκάλης» (31/1, 21:15).

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός είδε το δικό του ρεκόρ να πέφτει στο 12-11, ενώ στην 24η αγωνιστική φιλοξενεί στο ΣΕΦ την Άλμπα Βερολίνου.

Από εκεί και πέρα σημαντική νίκη πέτυχε η Φενέρμπαχτσε με 88-75 επί της Βίρτους Μπολόνια στην Τουρκία, εκμεταλλευόμενη και τις απουσίες των Μπελινέλι, Σενγκέλια από τους Ιταλούς. 23 πόντους σημείωσε για τους νικητές ο Μότλεϊ, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης σε περίπου 17 λεπτά συμμετοχής είχε 7 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 λάθη. Ο Νικ Καλάθης από την πλευρά του αγωνίστηκε 23 λεπτά στα οποία είχε 5 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 λάθη. Για τη Βίρτους ο Λιούντμπεργκ είχε 17 πόντους.

Εξάλλου, ο Ερυθρός Αστέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν τα κατάφερε στο Βερολίνο, χάνοντας από την προτελευταία Άλμπα με 89-80, που είχε πρώτο σκόρερ τον Ματ Τόμας με 19 πόντους. Για τους Σέρβους ξεχώρισε ο ο νεαρός Γιάγκο Ντος Σάντος με 20 πόντους.

Τέλος η Βιλερμπάν, παίζοντας και πολλοστή φορά χωρίς τον ηγέτη της Νάντο Ντε Κολό (παραμένει τραυματίας) κέρδισε μέσα στο Βερολίνο τη Μπάγερν με 76-64. Οι Γάλλοι είχαν σε σούπερ μέρα τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Πάρις Λι με 21 πόντους, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο, ενώ για τους Γερμανούς ο Κάρσεν Έντουαρντς είχε επίσης 21 πόντους.

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής της Euroleague

Πέμπτη 25/1:

Παρασκευή 26/1:

Βαθμολογία Euroleague σε 23 αγωνιστικές

Η επόμενη αγωνιστική (24η)

Exit mobile version