ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Μίροτιτς: Στο άγριο κράξιμο απάντησε με τρελή ειρωνεία! (vid)  

Ο Νίκολα Μίροτιτς εμφανίστηκε ειρωνικός σχετικά με τις αποδοκιμασίες των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης προς το πρόσωπό του, στο Super Cup.

Μίροτιτς: Στο άγριο κράξιμο απάντησε με τρελή ειρωνεία! (vid)  
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Με… απόλυτη ειρωνεία απάντησε ο Νίκολα Μίροτιτς μετά τις άγριες αποδοκιμασίες των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης προς το πρόσωπό του, στο περιθώριο της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια για το ισπανικό Super Cup.

Ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό των… μισητών Καταλάνων, έχοντας αγωνιστεί προηγουμένως στη «βασίλισσα» για μια εξαετία (2008-14).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μπαρτσελόνα- Βαλένθια 71-65: Πρόκριση στον τελικό για τους Καταλανούς

Έτσι κατά την παρουσίαση των ομάδων ο Μίροτιτς δέχθηκε καταιγισμό αποδοκιμασιών για να απαντήσει λίγο αργότερα πως οι αποδοκιμασίες των Μαδριλένων τον βοήθησαν ώστε να παίξει καλύτερα!

Πάντως απόψε (22/9)θα χρειαστεί να υποστεί και πάλι το ίδιο σκηνικό, καθώς μετά την πρόκριση τόσο της Μπάρτσα (71-65 τη Βαλένθια) και της Ρεάλ (116-61 τη Φουενλαμπράδα) οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στον τελικό της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για το ματς: «Θέλω πρώτα να συγχαρώ τη Βαλένθια για το μεγάλο της παιχνίδι. Ξέραμε, ότι θα ήταν δύσκολο. Πήγαμε από το πλην στο συν. Στα κρίσιμα σημεία παίξαμε καλά. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμάσουμε αυτό το ματς με τους παίκτες που ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε στον τελικό. Τώρα, πρέπει να πάμε στο ξενοδοχείο να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για τον τελικό».

Για την υποδοχή στη Μαδρίτη: «Ένιωσα καλά. Προσπάθησα να συγκεντρωθώ, γιατί ήθελα μόνο να σκέφτομαι το ματς. Ήξερα τι θα μου συμβεί. Δεν ήταν εύκολο, αλλά με τη στήριξη… όλων, ήταν πιο εύκολο. Είμαι χαρούμρνος που νίκησα και βοήθησα την ομάδα. Όπου κι αν πηγαίνω, έχω κίνητρο. Για αυτό που έγινε στο γήπεδο; Μπορεί να είναι κίνητρο, αλλά δε με επηρεάζει στο παιχνίδι μου».

Για τον τελικό με τη Ρεάλ: «Το ίδιο μου κάνει, ειλικρινά. Θα δούμε με ποιον θα παίξουμε. Ας γίνει ό,τι είναι να γίνει, θα κάνω το καλύτερο για να νικήσουμε», κατέληξε ο Μίροτιτς.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version