Όγκνιεν Κούζμιτς

Ο τέως παίκτης του Παναθηναϊκού Όγκνιεν Κούζμιτς, θα καθίσει στο σκαμνί για το περσινό σοβαρό τροχαίο, που προκάλεσε και στο οποίο παραλίγο να χάσει τη ζωή του. Ο εφιάλτης του περσινού τροχαίου στο οποίο ενεπλάκη πέρσι ο Όγκνιεν Κούζμιτς ξαναγυρίσει για τον Σέρβο τέως σέντερ του Παναθηναϊκού. Αυτή την φορά επιστρέφει με την μορφή μιας...

Ο τέως παίκτης του Παναθηναϊκού Όγκνιεν Κούζμιτς, θα καθίσει στο σκαμνί για το περσινό σοβαρό τροχαίο, που προκάλεσε και στο οποίο παραλίγο να χάσει τη ζωή του.

Ο εφιάλτης του περσινού τροχαίου στο οποίο ενεπλάκη πέρσι ο Όγκνιεν Κούζμιτς ξαναγυρίσει για τον Σέρβο τέως σέντερ του Παναθηναϊκού. Αυτή την φορά επιστρέφει με την μορφή μιας πιθανής φυλάκισης!

Ο 30χρονος παίκτης της FMP θα δικαστεί με την κατηγορία της πρόκλησης τροχαίου και τον σοβαρό τραυματισμό 3 ατόμων κι αν καταδικαστεί κινδυνεύει με φυλάκιση, όπως ανέφερε η ιστοσελίδα «alo.rs»!

Όλα είχαν γίνει κάτι λιγότερο από ένα χρόνο πριν στις 14/7/2019. Ο Σέρβος παίκτης, που τότε έπαιζε στον Ερυθρού Αστέρα, είχε πάει σε ένα γάμο και επέστρεφε στην βάση του. Οδηγούσε ένα τζιπ της Porsche. Στο όχημα επέβαινε και ο φίλος του Μπόγκνταν Ίλιτς. Ήταν ξημερώματα.

Ο παίκτης έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα άλλο όχημα, στο οποίο επέβαινε ένας πυγμάχος και οι φίλος του.

H σύγκρουση ήταν σφοδρότατη. Ο Κούζμιτς τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και αρχικά φάνηκε ότι η ζωή του κρεμόταν σε μια κλωστή, καθώς είχε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία.

Ο Σέρβος σέντερ έμεινε σε τεχνητό κώμα για μέρες. Τελικά διέφυγε τον κίνδυνο. Πέρασε βέβαια έναν Γολγοθά. Έκανε πολλές επεμβάσεις και έμεινε πολλούς μήνες μακριά από τα παρκέ.

Η Εισαγγελία της Μπάνια Λούκα που εξέταζε την υπόθεση, κατέθεσε μήνυση κατά του παίκτη.

Ο Κούζμιτς κατηγορείται για πρόκληση τροχαίου, υπό την επήρεια αλκοόλ, για τους σοβαρούς τραυματισμούς των άλλων ατόμων, αλλά και για παραβίαση του ορίου ταχύτητας.

Το κατηγορητήριο λέει ότι το όχημά του πήγαινε με 125 χιλιόμετρα την ώρα, σε ένα δρόμο, όπου το όριο ήταν 60.

Ο Σέρβος παίκτης θα πάει σε δίκη και φυσικά αν κριθεί ένοχος, κινδυνεύει με φυλάκιση.