×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αλαφούζος – Δώνης: Και όποιος αντέξει…


    Agent Greek

Αλαφούζος – Δώνης: Και όποιος αντέξει…


Αφού ξεπέρασα την απαξίωση ενός προπονητή που θήτευσε για χρόνια στο MLS, ειδικά συγκρινόμενος με έναν που δουλεύει αποκλειστικά σε ομάδες ακαδημιών σε όλη του την καριέρα, θα ξεπεράσω και το τσίγκλισμα να τοποθετηθώ για το θέμα της διαδοχής Δώνη.

Για δεύτερη σερί μέρα. Και να ξέρετε, δεν μου είναι καθόλου εύκολο.

Εδώ δεν έχουν ιδέα για το αν και πως θα φτάσουν στην Κυριακή, να κάτσω εγώ να εκτεθώ και να εκθέσω για το ποιος έρχεται; Και το αν τον φέρνει ο Αλαφούζος (που αυτός θα τον φέρει, μην έχετε αυταπάτες) ή ο – πανέξυπνος… – Ρόκα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προβληματισμένος ο Ρόκα

Οι τύποι, Δώνης και Αλαφούζος, είναι η επιβεβαίωση δύο ανθρώπων που τσακώνονται και με τη σιωπή τους ακόμη! Χωρίς καν να μιλάνε!

Δεν έχει σημασία ποιος διέρρευσε την επιστολή (αν και είναι φως φανάρι). Αν ο «Αλαφού» έβρισκε τρόπο να τελειώσει τώρα το «τρένο», χωρίς να έχει μπερδέματα με 100% εξόφληση (και μιλάμε για ποσό που ξεπερνάει το εκατομμύριο. Μην ξεχνάτε πως ο Δώνης πληρώνεται για όλο του το staff…), θα το είχε κάνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα το παλέψει για Νάγκι

Ψάχτηκε να βρει παραθυράκια για «υποχρεωτική άδεια», είχε ενημερώσει τον Φραντζέσκο να είναι απίκο και έτοιμος να αναλάβει, αλλά από την στιγμή που νομικά δεν κατοχυρώθηκε, θα συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει – και το έχει αποδείξει – καλύτερα. Να παίζει το παιχνίδι της υπομονής…


Τελευταία Νέα