ΕΠΟ Εθνική Ελλάδας: Το κόλπο και τα σαΐνια

Φαν’τ σιπ και επιτελείο θα κοστίσουν 1+ «χαρτί»; Να προσλάβουμε και τον ατζέντη του ως Υπουργό οικονομικών

Μα τον Θεό, ορισμένα πράγματα αδυνατώ να τα πιστέψω. Δεν μιλάω για την πρόσληψη Φαν’τ Σιπ στην Εθνική Ελλάδας, (ό,τι έγινε πλέον, έγινε), αλλά για τα δημοσιεύματα που μιλούσαν γι’ αυτά που ζητούσε.

Συγκεκριμένα, τον ήθελαν να ζητάει στις πρώτες του διαπραγματεύσεις με την ομοσπονδία 1 εκατομμύριο ευρώ (μαζί με τους συνεργάτες του) και τελικά να… συμβιβάζεται στις 550 χιλιάδες ευρώ και άλλα τόσα να παίρνουν οι δύο βοηθοί του!  Κοινώς; 1,1 εκατ. ευρώ!!!

Πραγματικά δεν το πιστεύω. Το… μαλλί από τις αποζημιώσεις Σκίμπε και Άγγελου έχει ξεπεράσει τις 700 χιλιάδες ευρώ, η Ομοσπονδία διέρρεε πως τα 400-450 χιλιάρικα ήταν το ταβάνι της για τον νέο της προπονητή (και το επιτελείο του) και όμως, φτάσαμε στο (κάτι παραπάνω από) «χαρτί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λεφτά για… πέταμα, υπάρχουν

Το χειρότερο; Στην Αυστραλία λοιπόν ο Φαν’τ Σιπ, έβαζε στους τραπεζικούς του λογαριασμούς 350 χιλιάδες ευρώ, ενώ στην Ολλανδία και στην Τσβόλε είχε πέσει στις 200 χιλιάδες ευρώ.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια λοιπόν στον μάνατζερ του Ολλανδού προπονητή (Ρομπ Βίτσκε), ο οποίος όχι μόνο κατάφερε να τον ανασύρει από τα αζήτητα, όχι μόνο μπόρεσε και έπιασε κορόιδο τα δικά μας σαΐνια, στην Εθνική Ελλάδας, αλλά χάρισε στον πελάτη του το καλύτερο συμβόλαιο της ζωής του, τριπλασιάζοντας τις αποδοχές που λάμβανε σε σχέση με την τελευταία του προπονητική θητεία.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.