×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Φαν’τ Σχιπ: Έτσι θα… σωθεί και θα μείνει!


Agent Greek

Φαν’τ Σχιπ: Έτσι θα… σωθεί και θα μείνει!


Φαν’τ Σχιπ: Αφήστε τις ολιστικές μελέτες και τα λοιπά ωραία και εύηχα. Το ουσιαστικό μήνυμα που έχει σταλεί είναι πως τα πάντα στην ΕΠΟ τελούν υπό αξιολόγηση.

Το χέρι στη φωτιά ότι αυτό θα είναι τόσο ριζοσπαστικό όσο ακούγεται και δεν θα εξελιχτεί σε ακόμη μια «κούφια» εξαγγελία, δεν το βάζω.

Προφανώς πάντως, αγωνιστικά αφορά τη δομή και τη διαστρωμάτωση των Εθνικών. Τα πρώτα, στην Ελπίδων, αναλύθηκαν, θεωρήστε δεδομένο ότι δεν θα μείνουν εκεί οι αλλαγές.

Το θέμα είναι αν θα επεκταθούν στην Ανδρών. Ο Φαν’τ Σχιπ, χαζός δεν είναι. Και κυρίως δεν είναι χτεσινός. Οι κλήσεις του, από την πρώτη στιγμή, στοχευμένες. Ακόμη πιο συγκεκριμένα, οι τελευταίες επιλογές του (όχι μόνο σε επίπεδο κλήσεων) και η διαχείριση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εθνικές ομάδες: Αυτή η μάστιγα… (vid)

Συμμάχους ψάχνει και ο Ολλανδός, θέλοντας να δείξει καλό πρόσωπο σε όσους περισσότερους μπορεί. Και η αλήθεια είναι πως στο πλαίσιο της… συγκατάβασης, το έχει καταφέρει. Το μη χείρον βέλτιστον κοινώς.

Και αυτό είναι ικανό να τον σώσει. Δεδομένο, επαναλαμβάνω, τίποτα. Αλλά οι συμμαχίες – υποστηρικτές του Τζόνι (δεν αναφέρομαι στις τοποθετήσεις των παικτών, αυτές μπορεί να αξιοποιηθούν ως άλλοθι από τους… βοσκούς) δεν θέλουν λεζάντες… προπονητοφαγίας, ούτε – κυρίως – να βγουν στην αγορά ενώ δεν υπάρχει μία, με την ΕΠΟ να τελεί υπό (διπλή ή και τριπλή ακόμη) κηδεμονία, ψάχνοντας (ρεαλιστικά) το… χειρότερο του Ολλανδού.

Που να τρέχουν τώρα…

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras