Κεραία ο Χωριανόπουλος που το έγραψε. Εννοείται πως θέλει τον Γιαννούλη στην Γουότφορντ ο Ίβιτς.

Και φυσικά το ξέρει και ο Γιαννούλης και ο ΠΑΟΚ.

Προβλήματα υπάρχουν. Και ναι, μπορεί κανείς να πει πως τα φράγκα είναι ένα, ή το επίπεδο της Τσάμπιονσιπ (για τον παίκτη) είναι κάτι άλλο, αλλά δεν είναι αυτό το κύριο αδέρφια.

Είναι ο χαμός που γίνεται με τις εξουσιοδοτήσεις, που έχουν μοιραστεί για τον Γιαννούλη σε ένα κάρο ατζέντηδες. Ενδεικτικά μόνο, για να καταλάβετε τι θέλω να πω, θα το συγκεκριμενοποιήσω με την Γουότφορντ.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα, αμέτρητα στοιχήματα
+21 Παίξε υπεύθυνα

Ομάδα της Αγγλίας. Για εκεί λοιπόν, για όλη την Αγγλία ο ΠΑΟΚ έχει δώσει mandates αποκλειστικής εξουσιοδότησης σε δύο γραφεία ατζέντηδων, ένα εγχώριο και ένα αλλοδαπό (με τη συγκεκριμένη συμφωνία μάλιστα να επικυρώνεται πρόσφατα). Δεν τελειώνει εδώ όμως.

Ο ατζέντης του Γιαννούλη συνεργάζεται με άλλο κορυφαίο μανατζερικό γραφείο έχοντας δώσει, από την πλευρά του, εξουσιοδοτήσεις συγκεκριμένα για Ισπανία και Αγγλία. Τρίτη λοιπόν «εμπλοκή» για Αγγλία.

Και από την πλευρά του, το συνεργαζόμενο με τον Έλληνα ατζέντη του Γιαννούλη γραφείο, έχει βάλει κορυφαία αγγλική εταιρεία μάνατζμεντ να δουλέψει τον διεθνή αριστερό μπακ στη Γηραιά Αλβιόνα, εταιρεία που δεν είναι καμία από τις δύο που ο ΠΑΟΚ έχει εξουσιοδοτήσει! Αν καταλάβατε, τότε δεν χρειάζεται περισσότερη ανάλυση. Αν όχι, τότε το μπέρδεμα μιλάει από μόνο του…

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE