×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΟΚ: Έχει «κόφτη» για τις μεταγραφές!


    Agent Greek

ΠΑΟΚ: Έχει «κόφτη» για τις μεταγραφές!. Εχει ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ.


Εχει ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ. Πάντα είχε, πόσο μάλλον τώρα. Με νέα πρόσωπα και νέα διάθεση να ισορροπήσει. Ο Ρέμπε, λογικό είναι, δείχνει να έχει μπει με χίλια.

Δεν είναι, ακριβώς, έτσι. Ναι, εισηγείται, ναι μιλάει, ναι επιλέγει, αλλά όπως μαθαίνω δεν είναι τα πάντα στο χέρι του. Δεν έχει πάρει τα κλειδιά του ΠΑΟΚ.

Ίσα ίσα μάλιστα που η φούρια του ανακόπηκε και ήδη προσαρμόζεται περισσότερο στα ισχύοντα της νέας του ομάδας. Στο μεταγραφικό λοιπόν, που ενδιαφέρει και τους περισσότερους και αποτελεί και την πλέον «κοινή» σε οπτική πολιτική ενός συλλόγου, ο Γερμανός δεν… αυτονομείται. Το πλαίσιο έχει οριστεί πριν έρθει, συμφώνησε με αυτό και αυτό υπηρετεί. Το μπάτζετ το γνωρίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Ο Αμανατίδης ήρθε στην Τούμπα για το γκολ! (vid)

Τους στόχους, επίσης. Αυτοί μπορεί να διαφοροποιήθηκαν τουλάχιστον δις μετά την επιστροφή από την καραντίνα, αλλά δεν έχουν αλλάξει. Μείωση του μέσου όρου ηλικίας, αύξηση της ανταγωνιστικότητας εντός ομάδας και των επιλογών για τον προπονητή, παίκτες με ικανότητα να παίζουν σε διάφορες θέσεις και, πρόσθετα, μηδενικού κόστους.

Σχηματικά το «μηδενικό». Ο Σβαμπ για παράδειγμα, ο «αντί-Μαουρίσιο» κόστισε 750 χιλιάρικα για δύο χρόνια. Οσα θα έπαιρνε δηλαδή ο «Μάουρι» τον χρόνο. Τα μισά από όσα έπαιρνε μέχρι φέτος. Για να μην το ψειρίζουμε. Η 500αρα θα είναι η… ιερή σταθερά των απολαβών των νιόφερτων. Με μία μόνο (και αν) εξαίρεση. Η οποία και θα γίνει (αν γίνει) Σεπτέμβριο.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τελευταία Νέα