×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τέλος εποχής στην Εθνική Ελπίδων


Agent Greek

Τέλος εποχής στην Εθνική Ελπίδων


Τέλος εποχής στην εθνική Ελπίδων. Αναμενόμενο θα πει κανείς. Δύο φουρνιές διαχειρίστηκε ο Γιάννης Γκούμας. Στην πρώτη, έφτασε στα μπαράζ, χάνοντας την πρόκριση στα τελικά, στη δεύτερη, πλήρωσε την φθινοπωρινή κατάρρευση με την Εθνική από πρώτη που μπήκε στις αρχές Σεπτεμβρίου στον όμιλο της να καταλήγει ασθμαίνοντας τέταρτη.

Και οι εντυπώσεις, προφανώς και δεν σώθηκαν με τη νίκη στο φινάλε επί της Σκωτίας. Φάτε μάτια ψαριά ήταν αυτή. Ένα «αντίο» τιμητικό για τον Γκούμα, ο οποίος δεν πρόκειται να παραμείνει στον πάγκο.

Το έκανε πρακτικά σαφές άλλωστε στις κουβέντες που είχε με το τεχνικό επιτελείο παραμονές του παιχνιδιού με την Σκωτία τόσο ο διευθυντής των εθνικών ομάδων Κώστας Κωνσταντινίδης όσο και ο (πολύ κοντά ειδικά στην Ελπίδων), άμεσος συνεργάτης του, Γρηγόρης Γεωργάτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαραβάκος: «Δείχνει μεγάλη σοβαρότητα ο Τζόλης, το μέλλον είναι μπροστά του»

Το «χέρι», αυτονόητα, αναμενόμενο για τις εμφανίσεις και την κάκιστη εικόνα της Εθνικής, καμία παραίνεση ή έστω κάποια χαραμάδα ελπίδας για ανανέωση και επέκταση της παραμονής του επιτελείου (κάκιστες και οι μεταξύ των στελεχών του σχέσεις).

Ισα ίσα  μάλιστα που ξεστομίστηκαν ατάκες απολύτως χαρακτηριστικές, εμπεριέχοντας αποτροπή σε πιθανά… τηλέφωνα, αφού όπως ξεκαθαρίστηκε, τέτοιες ενέργειες δεν αλλάζουν την ροή των πραγμάτων και τις εξελίξεις που έχουν ήδη δρομολογηθεί.

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Sportime Extras