ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Τα είπε όλα ο Τζημόπουλος

Το καμπανάκι που ήχησε για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς με τον Παναιτωλικό

Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το ωραίο με τους παλιούς είναι ότι δε φοβούνται. Θα βγουν μπροστά και θα πουν τα πράγματα όπως έχουν. Αυτή τη φορά το έκανε ο Τζημόπουλος. Στο παρελθόν το έχουν κάνει οι Μιχαήλ, Γιάκος ή και ο ίδιος ο Πετράκης.

«Με τέτοιες εμφανίσεις δεν πρόκειται να πάμε πουθενά», ήταν μία από τις ατάκες που είπε ο έμπειρος αμυντικός μετά τη λήξη του αγώνα. Σε αυτή αντικατοπτρίζεται η εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς του Σαββάτου (20/10).

Φάνηκε και στο ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο πως υπάρχει θέμα. Τα γράψαμε και τότε, δεν χρειάζεται να τα επαναλάβουμε. Εάν βρεθεί η ομάδα του Γιάννη Πετράκη να κυνηγάει, τέλος… Δεν υπάρχει τρόπος να σκοράρει σε κλειστή άμυνα. Το επιβεβαίωσε εκ νέου. Πόσες φάσεις έκανε μετά το 0-1; Ουσιαστικά καμία.

Ούτε η αλλαγή του σχηματισμού βοήθησε, ούτε η είσοδος των Βιδάλ και Αθανασιάδη στην πορεία. Απλά το ματς με τον Παναιτωλικό ήρθε να βάλει επιπλέον προβληματισμούς για δύο λόγους.

Ο ένας είναι ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες που δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Ο δεύτερος, ότι δεν υπάρχει πια η σιγουριά στα μετόπισθεν. Τζημόπουλος, Σκόνδρας και Μιχαήλ συνθέτουν μία τριάδα αρκετά αργή. Τρώνε εύκολες φάσεις.

Με τον Παναιτωλικό, βέβαια, «βοήθησαν» και άλλοι. Ο Νικολιάς δεν μπορούσε να παίξει στο πλάι όλη την πλευρά. Ο Κακούμπα φαίνεται πως δεν μπορεί γενικά. Δεν ήταν, άλλωστε, ποτέ η πρώτη επιλογή. Ψάχτηκαν πολύ πριν τον πάρουν με διάφορες περιπτώσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το θέμα είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα. Αναγκαστικά ο κόουτς πρέπει να ανακατέψει κι άλλο την τράπουλα. Ο Γιάκος για παράδειγμα την πήρε την ευκαιρία του, ήταν ίσως ο μοναδικός που διασώθηκε μαζί με τον Κριζμάν (φωτό). Ο Κούζικ δεν έδειξε κάτι. Αναγκαστικά προχωράς, το ψάχνεις και κάποια στιγμή θα το βρεις. Το ρόστερ δεν είναι για πεντάδα, αλλά δεν είναι και κακό…

Ιστορικό διπλό ο Παναιτωλικός

Exit mobile version