ΜΑΝΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Τώρα είναι πλήρης

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Έπρεπε να φτάσει η γιορτή του Αγίου Νικολάου και να διεξαχθούν τα πρώτα 10 ματς της σεζόν για να παραταχθεί με όλα του τα «όπλα» ο Παναθηναϊκός.

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Συντάκτης: Μάνος Ανδρουλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Έπρεπε να φτάσει η γιορτή του Αγίου Νικολάου και να διεξαχθούν τα πρώτα 10 ματς της σεζόν για να παραταχθεί με όλα του τα «όπλα» ο Παναθηναϊκός.

Προφανώς η παραπάνω πρόταση δεν αποτελεί δικαιολογία για τα αλλεπάλληλα στραπάτσα, απλώς καταγράφεται στα πρακτικά.

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν ήταν ακόμα έτοιμος ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος όπως έχει δομηθεί ο Παναθηναϊκός χαρακτηρίζεται παίκτης-κλειδί.

Μέχρι στιγμής ο Λάζλο Μπόλονι πορεύεται με διάταξη 4-4-2 και ο Αργεντινός είναι σαν να του προσφέρει… δύο θέσεις, υπό την έννοια ότι αρχίζει ως εξτρέμ και έχει την ευχέρεια να μετατρέπεται σε ελεύθερος πίσω από τους φορ.

Ο Βιγιαφάνιες αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός κόντρα στον Παναιτωλικό, απέναντι στον οποίον απουσίασαν οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Την Κυριακή (6/12) κόντρα στην ΑΕΚ άπαντες θα είναι παρόντες, επομένως όλοι οι κρίκοι της αλυσίδας θα παρατεθούν στο, ανακαινισμένο, χορτάρι του ΟΑΚΑ.

Είχαμε γράψει και νωρίτερα μες στην εβδομάδα ότι αυτή θα είναι η δεύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού για να πανηγυρίσει μία νίκη ψυχολογίας.

Δεν τα είχε καταφέρει απέναντι στον μισό Ολυμπιακό, επιβάλλεται να το παλέψει μέχρι τέλους κόντρα στην ΑΕΚ που βρίσκεται σε κακό φεγγάρι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Το τρικ του Μπόλονι για τις μεταγραφές

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Exit mobile version