ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ

Διαιτητικά λάθη: Οι «μια χαρά» και οι… δυο τρομάρες!

Διαιτητικά λάθη θα υπάρχουν σε κάθε αγωνιστική. Το θέμα είναι πως υπάρχουν λάθη και… λάθη. Έγιναν ουκ ολίγα πάλι. O Νίκος Μαρκάτος τα αναλύει παιχνίδι με παιχνίδι.

Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πολλά και κραυγαλέα τα διαιτητικά λάθη της 10ης αγωνιστικής στη Super League. Αυτά βλέπει ο Περέιρα και θα φέρνει ξένους ρέφερις μέχρι να… πιάσει ο Τομ τον Τζέρι!

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ 2-1
Τα πιο «χοντρά» διαιτητικά λάθη έγιναν στη Λιβαδειά. Διαιτητής ο Γρατσάνης (Τρικάλων). Δεν υπάρχει το πέναλτι που δίνει στον ΟΦΗ. Δεν υπάρχει το φάουλ (το μαρκάρισμα είναι εντός περιοχής) που κερδίζει στο δεύτερο γκολ ο Λεβαδειακός και επίσης δεν υπάρχει γκολ στην εκτέλεση του αφού η μπάλα δεν πέρασε ολόκληρη τη γραμμή. Βοηθός ο Καρατζίκας (Αθηνών). Θα «ξεκουραστεί» αρκετά ο ρέφερι.

ΑΕΛ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0
Σωστή η αποβολή του Τσικάρσκι, αλλά το πρώτο γκολ της ΑΕΛ δεν έπρεπε να μετρήσει. Ο Φατιόν επηρεάζει το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα, η κίνηση να αποφύγει τη μπάλα «προδίδει» συμμετοχή του στη φάση. Οφσάιντ, αλλά δεν σήκωσε τη σημαία του ο Πάτρας (Μακεδονίας). «Ψυγείο» ο βοηθός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟ 1-1
Για τον Ελβετό, μισοάδειο το ποτήρι. «Λίγος» στον πειθαρχικό έλεγχο και πέναλτι σε χέρι του Μακέντα στο 84’ το οποίο όμως δεν καταλογίζει.

ΛΑΜΙΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-0
Αν έβλεπε και το χέρι του Επστάιν, θα ήταν μια χαρά ο Βρεσκάς Στο 77’ υπάρχει πέναλτι για τον Αστέρα δεν δόθηκε. Σωστές οι αποβολές Βάντερσον και Πασαλίδη. Τώρα γιατί διαμαρτύρεται η Λαμία, άγνωστο. 7.9 από τον παρατηρητή.

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΡΗΣ 1-2
Λάθος με λάθος έχει διαφορά. Και εδώ δεν δόθηκε πέναλτι (υπέρ του Απόλλωνα), αλλά για να το δεις θέλεις 10 ριπλέι. Οφσάιντ ο Κύργιας στο γκολ του Απόλλωνα. Οριακό, αλλά είναι. Και από στατική φάση. Το έχασε ο Κόλλιας (Ηπείρου). Πάει μαζί τους ο παρατηρητής, μαθαίνω. Και καλά κάνει.

ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-2
Πολύ καλός ο Διαμαντόπουλος. Κάτι «χλιαρές» διαμαρτυρίες από πλευράς ΑΕΚ για το δοκάρι του Μάνταλου ότι πέρασε η μπάλα τη γραμμή, αλλά δεν είχαν δίκιο. Το «έπιασε» ο βοηθός Ψαρρής (Ζακύνθου). Ευχαριστημένος ο… απαιτητικός Μπίκας (Χαλκιδικής).

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-1
Κανένα πρόβλημα ο Τσαμούρης. Μια φάση «έκατσε» στον Πειραιώτη ρέφερι και ήταν σωστός. Στο 36’ η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Λουσέρο, αλλά δεν υπάρχει παράβαση.  Η μπάλα πάει στο χέρι από πολύ μικρή απόσταση και ο παίκτης του Παναιτωλικού, δεν έχει το χρονικό περιθώριο ν’ αντιδράσει.

ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-1
Kόντρα στους «ειδικούς», μια χαρά μου φάνηκε ο Κομίνης. Κανένα φάουλ στον Γέντρισεκ πριν το γκολ του Πανιωνίου. Στο 23’ η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Κόστιτς, αλλά δεν είναι πέναλτι. Ο παίκτης του Πανιωνίου δεν έχει πρόθεση να παίξει τη μπάλα με το χέρι. Δεν αποκομίζει πλεονέκτημα έναντι αντιπάλου γιατί δεν υπάρχει αντίπαλος. Η μπάλα πάει στο χέρι από εξοστρακισμό.  Στο 60’ υπάρχει πέναλτι υπέρ της Ξάνθης, αλλά νωρίτερα η μπάλα βγήκε εκτός γηπέδου ολόκληρη αλλά δεν το είδε ο βοηθός Mεϊντάνας (Αχαϊας).

«Σκέφτεται ο Μαρινάκης τον Μήτρογλου»

Απομακρύνουν ότι έχει σχέση με τον Ερέρα

 

Exit mobile version