ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Διπλό στο Καραϊσκάκη!

Ο Νίκος Τοσκίτσης γράφει για το ντέρμπι που έρχεται

ΠΑΟΚ Καραϊσκάκη
ΠΑΟΚ Καραϊσκάκη
Συντάκτης: Νίκος Τοσκίτσης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Όλα τα βλέμματα «μαγνητίζει» πλέον το ντέρμπι της πρώτης Δεκεμβρίου, καθώς εύκολα ή δύσκολα, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα κερδίσουν την επόμενη αγωνιστική, μια πριν δηλαδή, αναμετρηθούν στο Καραϊσκάκη.

Η αλήθεια είναι πως αυτός που έχει την πίεση, είναι κυρίως ο Ολυμπιακός καθώς οι ερυθρόλευκοι που ήταν μαθημένοι στις κατακτήσεις τροπαίων, εδώ και δύο χρόνια δεν παίρνουν τίποτα και είναι αυτοί που έχουν ξεκινήσει μία προσπάθεια να υποβαθμίσουν τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ.

Πέρσι, το γεγονός ότι ηττήθηκαν δύο φορές από τον Δικέφαλο τους έβαλε εμπόδια στο να πείσουν τον κόσμο τους ότι έχουν καλύτερη ομάδα και να στηρίξουν τις θέσεις τους που είναι σταθερά κατά της ΕΠΟ και ότι ο ΠΑΟΚ ευνοείται απo τη διαιτησία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Όταν ο Βιεϊρίνια «σόκαρε» την ΑΕΚ (vid)

Έτσι την 1 Δεκεμβρίου στο Καραϊσκάκη θα θέλουν να κερδίσουν και για αυτόν τον λόγο. Κυρίως θέλουν να κερδίσουν γιατί γνωρίζουν πως η ήττα θα φέρει μεγάλη δυσαρέσκεια στον κόσμο της ομάδας που περιμένει καθαρή νίκη και ακούει κάθε εβδομάδα για τον εκπληκτικό Ολυμπιακό και τον ευνοημένο ΠΑΟΚ.

Με την πλάτη στον τοίχο λοιπόν παίζει ο Ολυμπιακός και όχι οι ασπρόμαυροι, διότι πολύ απλά απαγορεύεται να χάσει και μάλιστα μέσα στην έδρα του. Ο ΠΑΟΚ μπαίνει φαινομενικά ως αουτσάιντερ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση αλλά δεν είναι. Οι ασπρόμαυροι με Βιεϊρίνια στη σύνθεση τους μπορούν να πάρουν τους τρεις βαθμούς στον Πειραιά καθώς δεν υστερούν πουθενά του αντιπάλου τους.

Έναν αντίπαλο που θα παίξει ίσως και για πρώτη φορά φέτος, με μία ομάδα που ούτε θα παίζει μόνο άμυνα, περιμένοντας απλά να περάσει ο χρόνος, αλλά ούτε με μία ομάδα, όπως για παράδειγμα ήταν η Μπάγερν, που θα είναι απόλυτα κυρίαρχη και θα αγωνίζεται επιθετικά.

Ο ΠΑΟΚ θα προσέχει τα νώτα του αλλά θα κοντράρει στα ίσια τον Ολυμπιακό βάζοντας του δύσκολα. Πάντως, αν οι οπαδοί έχουν άψογη συμπεριφορά και οι διοικούντες δεν δυναμιτίσουν και άλλο το κλίμα, παρασύροντας τους παίκτες των δύο ομάδων, τότε δεν είναι απίθανο να παρακολουθήσουμε ένα από τα συγκλονιστικότερα ντέρμπι των τελευταίων χρόνων.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version