×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ώρα για αυτοκριτική!


    Νίκος Τοσκίτσης

Ώρα για αυτοκριτική!


Τώρα είναι που στον ΠΑΟΚ όλοι τους και ο καθένας ξεχωριστά, πρέπει να κοιταχτεί στον καθρέϕτη του και να δει τι έκανε ή τι κάνει λάθος ώστε η ομάδα να πορευτεί σε ασϕαλή μονοπάτια ως το τέλος της σεζόν και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Τώρα που ο Δικέϕαλος είναι στην κορυϕή και έχει θεωρητικά εύκολο πρόγραμμα, πρέπει να γίνει αυτοκριτική για να πάει η ομάδα προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω όπως την… έπαθε στην Ευρώπη.

Γιατί μπορεί ο ΠΑΟΚ να πέτυχε πολλά από πέρσι ως τώρα αλλά όσα δεν πέτυχε, λόγω κάποιων γεγονότων μπήκαν κάτω από το χαλί και δεν συζητήθηκαν όσο έπρεπε στο εσωτερικό της ομάδας. Παραδείγματα; Οτι έχασε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα από εξωαγωνιστικούς κυρίως λόγους, έστειλε τη συζήτηση για την ήττα στην Τρίπολη (όπως άλλωστε και για το κακό ξεκίνημα στη σεζόν) στον «κάδο των αχρήστων».

Οτι η ομάδα πέρσι τον χειμώνα έκανε τρεις από τις πιο αποτυχημένες μεταγραϕές στην ιστορία της, επίσης δεν πήρε την βαρύτητα που θα έπρεπε, ούτε κάποιος ανέλαβε την ευθύνη για αυτό. Επίσης, οι εδώ και τρεις μήνες, μέτριες εμϕανίσεις της ομάδας, ανησύχησαν πολύ λίγο, λόγω των νικών και της πρωτιάς στο πρωτάθλημα όπως και το γεγονός ότι οι μεταγραϕές του καλοκαιριού δεν ικανοποιούν.

Τώρα ο αποκλεισμός από τη Βίντι μπαίνει ως… δικαιολογία για τον μεγάλο στόχο που είναι ο τίτλος. Φυσικά δεν πρέπει ο ΠΑΟΚ να «μένει» σε κάθε αποτυχία και να βγάζει τα μάτια μόνος τους αλλά να προχωράει μπροστά και το έκανε και πέρσι κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας. Όμως πάντα πρέπει να κοιτάει μπροστά αϕού πρώτα κάνει την αυτοκριτική του κάτι που νομίζω πως απέϕευγε να κάνει τελευταία.

Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα αυτή η αυτοκριτική να γίνει, όλοι να αναλάβουν την ευθύνη τους και κυρίως παίκτες, προπονητής και αθλητικός διευθυντής, έτσι ώστε όλοι μαζί στο τέλος να ϕέρουν το πρωτάθλημα στον Πύργο τον Λευκό.