ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Απίστευτες καταστάσεις στην Τουρκία: Συνέλαβαν 14χρονο επειδή «προσέβαλε» τον Ερντογάν»

Μετά φταίει ο Μάριο Ντράγκι ή οποιοσδήποτε άλλος, όταν χαρακτηρίζει τον πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δικτάτορα.

Το πόσο ακραίος σαν πολιτικός, αλλά και ως άνθρωπος είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δεν χρειάζεται να το εξηγήσουμε.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μετά φταίει ο Μάριο Ντράγκι ή οποιοσδήποτε άλλος, όταν χαρακτηρίζει τον πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δικτάτορα.

Μέχρι και 14χρονο έφτασαν να συλλάβουν οι Τούρκοι με την κατηγορία ότι «προσέβαλε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και κάποιους άλλους πολιτικούς!», με αφορμή ένα βίντεο που ανέβασε στα social media. Ο πατέρας του 14χρονου τόνισε πως η δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου βίντεο ήταν απλά μια χιουμοριστική πράξη.

«Ευτυχώς το παιδί μου δεν έκλεψε, δεν συμμετείχε σε κάποιο επαίσχυντο έγκλημα, συνέλαβαν ένα παιδί 13-14 ετών μόνο και μόνο επειδή μοιράστηκε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν αξίζουμε αυτήν τη μεταχείριση», είπε ο πατέρας του 14χρονου με δηλώσεις του στα τούρκικα ΜΜΕ.

Μάλιστα, ο πατέρας του 14χρονου τόνισε πως η δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου βίντεο ήταν απλά μια χιουμοριστική πράξη στην οποία είχαν προβεί πάρα πολλοί χρήστες των social media πριν από αυτόν.

«Διέλυσαν την ψυχολογία του παιδιού μου. Το παιδί μου δεν έκλεψε, δεν ενεπλάκη σε κάποια εγκληματική δραστηριότητα, απλά ανέβασε κάτι στα social media», πρόσθεσε ο πατέρας του 14χρονου.

Πραγματικά απίστευτες καταστάσεις συμβαίνουν στην απολυταρχική Τουρκία του Ερντογάν.

Exit mobile version