ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά – Ο Ερντογάν το αποφάσισε! Τι είδους πόλεμο θα κάνει η Τουρκία στην Ελλάδα

Ο Γιάννης Μάζης, καθηγητής Γεωοπολιτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, μίλησε για το τι επιφυλάσσει το 2022 στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Ελληνοτουρκικά: Ο Γιάννης Μάζης, καθηγητής Γεωοπολιτικής του Παν. Αθηνών, μίλησε για το τι επιφυλάσσει το 2022 στις σχέσης με την Τουρκία.
Ελληνοτουρκικά: Ο Γιάννης Μάζης, καθηγητής Γεωοπολιτικής του Παν. Αθηνών, μίλησε για το τι επιφυλάσσει το 2022 στις σχέσης με την Τουρκία.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ελληνοτουρκικά: Συνέχεια στην τουρκική προκλητικότητα θα έχουμε στο νέο έτος σύμφωνα με τον καθηγητή Γεωοπολιτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιάννη Μάζη, σύμφωνα με όσα είπε στο Mega Channel. Άλλωστε ακόμη τις μέρες των Χριστουγέννων ο Ερντογάν έδωσε εντολή για απόβαση στο Αιγαίο, ενώ υπήρξε και επεισόδιο στα Ίμια, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με την Τουρκία να μην σέβεται τίποτα

Επιπλέον το Σάββατο πρώτη μέρα του νέου χρόνου οι Τούρκοι εξέδωσαν δύο Navtex για εννέα μήνες μέσα στο 2022 για τρία πεδία βολής στα διεθνή ύδατα στο Αιγαίο.

Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Γιάννη Μάζη ο πόλεμος της Τουρκίας προς την Ελλαδα το 2022 θα είναι κυρίως σε διπλωματικό και φραστικό επίπεδο.

Ελληνοτουρκικά: Τα σημαντικότερα σημεία που στάθηκε ο καθηγητής κ. Μάζης

Ελληνοτουρκικά: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Exit mobile version