Έρχονται τα Rafale στην Τανάγρα – Πότε θα προσγειωθούν!

Η Ελλάδα ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα Rafale από τη Γαλλία!

Όλα έτοιμα είναι σχεδόν προκειμένου η Ελλάδα να υποδεχτεί τα Rafale από τη Γαλλία και να ενισχύσει τη δύναμη της στον αέρα.

Συγκεκριμένα, η 114 Πτέρυγα Μάχης, κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για να υποδεχτεί τα νέα αυτά μαχητικά, που αρχικά θα είναι όπως έχει γίνει γνωστό, έξι.

Μάλιστα, θα έχουν Έλληνες πιλότους, οι οποίοι βρίσκονται εδώ και καιρό στη Γαλλία, έχοντας εκπαιδευτεί εκεί, για να μάθουν όλα τα… μυστικά από τους Γάλλους.

Έχουμε στείλει δύο ομάδες των τεσσάρων ατόμων, που θα έχουν στα χέρια τους τα πανίσχυρα αυτά μαχητικά, που θα προκαλούν τρόμο και σίγουρα στέλνουν πολλά μηνύματα και προς την Τουρκία.

Μάλιστα, οι άνθρωποι αυτοί αναμένεται στη συνέχεια να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να γίνουν εκπαιδευτές, έτσι ώστε όλο και περισσότεροι να έχουν γνώση πάνω στα Rafale.

Όσον αφορά μαχητικά, πρόκειται για δύο διθέσια και τέσσερα μονοθέσια συνολικά, ενώ όλα προχωρούν με γοργούς ρυθμούς για να τα δούμε στη χώρα μας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Alpha και ο δημοσιογράφος Κώστας Σαρικάς, τα έξι αυτά Rafale αναμένεται να προσγειωθούν στην Τανάγρα τον Ιανουάριο.

Και έτσι θα δημιουργηθεί σιγά-σιγά η πρώτη Μοίρα των Rafale στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας.