ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Μητσοτάκης: Στον Έβρο για να επιθεωρήσει τα έργα στον νέο φράχτη

Στον Έβρο θα βρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με το κυβερνητικό του κλιμάκιο, ενώ θα επισκεφθεί έπειτα το νησί της Σαμοθράκης. Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός έφτασε γύρω στις 9 το πρωί στις Φέρες, όπου και γίνονται οι εργασίες για τον νέο φράχτη, προκειμένου να θωρακιστούν τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Ακόμα, για την ενίσχυση της φύλαξης των ελληνοτουρκικών...

Μητσοτάκης: Στον Έβρο για να επιθεωρήσει τα έργα στον νέο φράχτη
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στον Έβρο θα βρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με το κυβερνητικό του κλιμάκιο, ενώ θα επισκεφθεί έπειτα το νησί της Σαμοθράκης.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός έφτασε γύρω στις 9 το πρωί στις Φέρες, όπου και γίνονται οι εργασίες για τον νέο φράχτη, προκειμένου να θωρακιστούν τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Ακόμα, για την ενίσχυση της φύλαξης των ελληνοτουρκικών συνόρων αναλαμβάνουν εργασία 400 συνοριοφύλακες στον Έβρο και άλλοι 800 σε νησιά του Αιγαίου, όπως αναφέρουν με κυβερνητικές πηγές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Oruc Reis: Πότε οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις θα πρέπει να εμποδίσουν το τουρκικό πλοίο

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο ίδιος φράχτης που θα λειτουργεί αποτρεπτικά για την παράνομη είσοδο των μεταναστών, θα έχει και αντιπλημμυρική χρήση για τις γύρω περιοχές.

Γύρω στις 12 το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να φτάσει στη Σαμοθράκη, όπου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Νίκο Γαλατούμο, τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και εκπροσώπους φορέων του νησιού, ενώ θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο και τον αρχαιολογικό χώρο.

Exit mobile version