ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Περίεργα πράγματα με το Τουρκολιβυκό Σύμφωνο – Κάτι φοβάται η Ελλάδα;

Γιατι εταιρείες και οι Ένοπλες Δυνάμεις απέχουν (σ.σ. τουλάχιστον επίσημα) από την περιοχή.
Περίεργα πράγματα με το Τουρκολιβυκό Σύμφωνο – Κάτι φοβάται η Ελλάδα;

Περίεργα πράγματα με το Τουρκολιβυκό Σύμφωνο αφού φαίνεται πως μάλλον κάτι φοβάται η Ελλάδα.

Οι Γάλλοι δημοσίευσαν γραφικό από τις τοποθεσίες όπου βρίσκονταν τα γαλλικά και ελληνικά πολεμικά πλοία και μαχητικά κατά την διάρκεια ελληνογαλλικών ασκήσεων, με την παρουσία μάλιστα του γαλλικού πυρηνοκίνητου αεροπλανοφόρου Charles de Gaulle.

Όπως φαίνεται από το γραφικό, οι Γάλλοι απέφυγαν να τοποθετήσουν τις ελληνογαλλικές δυνάμεις εντός της περιοχής του τουρκολιβυκού μνημονίου.

Περίεργα πράγματα με το Τουρκολιβυκό Σύμφωνο - Κάτι φοβάται η Ελλάδα;

Προφανώς και οι δυνάμεις αυτές, επίσημα δεν βρέθηκαν εκεί.

Γιατί όμως; Αφού η άσκηση αφορούσε στη Μεσόγειο, γιατί απέφυγαν να περάσουν από την περιοχή του τουρκολιβυκού μνημονίου;

Διαβάστε περισσότερα στο geostratigika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Περίεργα πράγματα με το Τουρκολιβυκό Σύμφωνο – Κάτι φοβάται η Ελλάδα;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.