ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Toυρκία: Γυναίκα δραπέτευσε από τον άντρα της με σεντόνι από τον τρίτο

Απίστευτο σκηνικό στην Τουρκία με γυναίκα να προσπαθεί να ξεφύγει από τον βίαιο σύζυγό της κατεβαίνοντας με σεντόνι από τον τρίτο!
Toυρκία: Γυναίκα δραπέτευσε από τον άντρα της με σεντόνι από τον τρίτο

Η θέση της γυναίκας στην Τουρκία και γενικότερα στις μουσουλμανικές χώρες είναι κάτι παραπάνω από μειονεκτική.

Σε αρκετές περιπτώσεις ακόμη και τραγική καθώς η βία που ζουν κάποιες γυναίκες είναι έως και απάνθρωπη.

Όπως για παράδειγμα το περιστατικό στην Καισάρεια όπου γυναίκα προσπαθώντας να γλιτώσει από τη βία του συζύγου της δεν δίστασε να διαφύγει από τον 3ο όροφο!

Όπως αναφέρει το «ankaramasasi», η γυναίκα επιχείρησε να κατέβει στον δρόμο με… σεντόνι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά καθώς έπεσε άγαρμπα στο τσιμεντένιο δάπεδο.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε διαμέρισμα στον δρόμο 745 στην περιοχή Ahi Evran της συνοικίας Kocasinan. C.Ö. Η εν λόγω γυναίκα φερόταν να δέχεται βία από τον σύζυγό της.

Όταν το χέρι της άτυχης γυναίκας γλίστρησε, προσέκρουσε στο τσιμεντένιο πάτωμα.

Η βαριά τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στην υπηρεσία έκτακτης ανάγκης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Erciyes με ασθενοφόρο, το οποίο ήρθε στο σημείο μετά από ειδοποίηση των  γειτόνων.

Αστυνομικές ομάδες συνέλαβαν τον δράστη και τον οδήγησαν για ανάκριση, ενώ φυσικά για το περιστατικό στην Τουρκία έχει ξεκινήσει έρευνα.

Απίστευτο σκηνικό στην Τουρκία με γυναίκα να προσπαθεί να ξεφύγει από τον βίαιο σύζυγό της κατεβαίνοντας με σεντόνι από τον τρίτο όροφο!

Απίστευτο σκηνικό στην Τουρκία με γυναίκα να προσπαθεί να ξεφύγει από τον βίαιο σύζυγό της κατεβαίνοντας με σεντόνι από τον τρίτο όροφο!

Διαβάστε επίσης:

Tουρκία: Η Ελλάδα κάνει κινήσεις που θα βάλουν την Άγκυρα σε μπελάδες

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ