ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τούρκοι: Διώξαμε Έλληνες ψαράδες από τα Ίμια – Θέλουν θερμό επεισόδιο

Σκηνικό έντασης πήγαν να στήσουν με Έλληνες ψαράδες οι Τούρκοι στα Ίμια, με τα τουρκικά ΜΜΕ να... πανηγυρίζουν που τους έδιωξαν από την περιοχή.
Τούρκοι: Για ένταση γύρω από τα Ίμια κάνουν λόγο τα τουρκικά ΜΜΕ με τους Τούρκους να υποστηρίζουν ότι έδιωξαν τους Έλληνες ψαράδες.

Τούρκοι: Για ένταση γύρω από τα Ίμια κάνουν λόγο τα τουρκικά ΜΜΕ με τους Τούρκους να υποστηρίζουν ότι έδιωξαν τους Έλληνες ψαράδες.

«Η τουρκική ακτοφυλακή εμπόδισε τέσσερα ελληνικά αλιευτικά σκάφη που προσπαθούν να πλησιάσουν τις βραχονησίδες Ίμια, προερχόμενα από την Κάλυμνος, που βρίσκεται 3,5 μίλια μακριά από την περιοχή Γκιουμουσλούκ της Αλικαρνασσού», σημειώνουν οι Τούρκοι, γράφει το ethnos.gr.

Τούρκοι: ΣΟΚ! Η Ελλάδα θα αγοράσει τα Rafale με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς

Όπως αναφέρεται, μετά τις προειδοποιήσεις της τουρκικής ακτοφυλακής να μην εισέλθουν στα τουρκικά ύδατα μέσω ασυρμάτου, τα τρία αλιευτικά σκάφη αποσύρθηκαν στην Κάλυμνο, ενώ το αλιευτικό σκάφος Αντώνης Μ. συνέχισε την πορεία του προς τις βραχονησίδες χωρίς να αλλάξει τη διαδρομή του.

Τουρκικό σκάφος της ακτοφυλακής πλησίασε σε απόσταση 30 μέτρων το ελληνικό αλιευτικό με ταχύτητα, αναγκάζοντάς το να αλλάξει ρότα, αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

ΣΧΟΛΙΑ