ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τούρκοι: Έχουμε μία έκπληξη στην Ελλάδα – Θα βάλουμε πυραύλους και στα υποβρύχιά μας

Άρχισαν να παραδίδονται σε μεγάλους αριθμούς στο τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό.
Τούρκοι: Έχουμε μία έκπληξη στην Ελλάδα – Θα βάλουμε πυραύλους και στα υποβρύχιά μας

Τούρκοι: Έχουμε μία έκπληξη στην Ελλάδα καθώς θα βάλουμε πυραύλους και στα υποβρύχιά μας, ανέφερε ο Μετέ Γιαράρ.

Σύμφωνα με τον Γιαράρ, η Ελλάδα θα βιώσει μία σειρά εκπλήξεων από την Τουρκία, με την εγκατάσταση των τουρκικών πυραύλων Atmaca και στα τουρκικά υποβρύχια.

Σύμφωνα με τον Τούρκο αναλυτή, καλά κάνει και ανησυχεί η Ελλάδα για τους πυραύλους Atmaca που άρχισαν να παραδίδονται σε μεγάλους αριθμούς στο τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό, όμως όπως είπε οι συγκεκριμένοι πύραυλοι θα μπορούν να εκτοξευτούν και από ξηρά, ενώ θα τοποθετηθούν και στα τουρκικά υποβρύχια.

Διαβάστε περισσότερα στο geostratigika.gr

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.