ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Με ποια χώρα ενώνει τις δυνάμεις της για να χτυπήσει την Ελλάδα! – Θα φτιάχνουν μαζί Bayraktar!

Νότια Κορέα και Τουρκία θα φτιάξουν μαζί μη επανδρωμένα αεροσκάφη - Ενώνουν τις δυνάμεις τους κατά της Ελλάδας;

Bayraktar: Νότια Κορέα και Τουρκία σε σύμπραξη για μη επανδρωμένα αεροσκάφη και το ερώτημα είναι αν υπάρχει σύμπραξη κατά της Ελλάδας.
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorlu Hava Meydan Komutanlığı Akıncı Uçuş Eğitim ve Test Merkezi'nde, Bayraktar Akıncı Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA) Teslimat ve Kurs Bitirme Törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TİHA'yı imzaladı. ( TCCB/Murat Çetinmühürdar - Anadolu Ajansı )
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Bayraktar: Νότια Κορέα και Τουρκία σε σύμπραξη για μη επανδρωμένα αεροσκάφη, μετά τη συνάντηση του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του προέδρου της Νότιας Κορέας Γιουν Σουκ Γεολ.

Οι δύο πρόεδροι βρίσκονταν στο Νέο Δελχί, την πρωτεύουσα της Ινδίας, για τη Σύνοδο των Ηγετών της G20 και σύμφωνα με τον νοτιοκορεατικό Τύπο αποφάσισαν τη σύμπραξη Νότιας Κορέας και Τουρκίας στον τομέα των μη επανδρωμένων αεροσκάφων.

Bayraktar: Νότια Κορέα και Τουρκία θα φτιάξουν μαζί μη επανδρωμένα αεροσκάφη

«Η Νότια Κορέα αναμένεται να μάθει τεχνολογία UAV/UAV και επιχειρησιακές δεξιότητες με βάση την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Τουρκίας στον τομέα αυτό», αναφέρεται στα νοτιοκορεατικά δημοσιεύματα.

Τονίστηκε ότι ο στρατός της Νότιας Κορέας επιτάχυνε τις μελέτες του για UAV αφού ένα βορειοκορεατικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος εισήλθε στη ζώνη απαγόρευσης πτήσεων κοντά στο προεδρικό γραφείο στη Σεούλ στις 26 Δεκεμβρίου 2022, αλλά οι μελέτες ήταν ανεπαρκείς για την αντιμετώπιση των απειλών από τη Βόρεια Κορέα, σημειώνει το τουρκικόstar.com.

Exit mobile version