ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία Σεισμός: Έφτασαν οι Τούρκοι να κατηγορούν την ΕΜΑΚ για κατασκοπεία; Τι φοβάται ο Ερντογάν

Είναι ο ίδιος ναύαρχος που είχε πει πως ο τουρκικός στρατός δεν επενέβη αμέσως μετά τους δυο φονικούς σεισμούς στην Τουρκία επειδή... περίμενε μήπως γίνει εισβολή.

Τουρκία Σεισμός: Έβαλε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ναύαρχο να κατηγορήσει την ΕΜΑΚ για κατασκοπεία; Φοβούνται σενάριο του 2002 οι Τούρκοι.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τουρκία Σεισμός: Έβαλε ο Ερντογάν ναύαρχο να κατηγορήσει την ΕΜΑΚ για κατασκοπεία καθώς όπως φαίνεται το τουρκικό καθεστώς Ερντογάν θορυβήθηκε από την αγάπη των Τούρκων για τους Έλληνες διασώστες;

«Είναι γνωστό ότι ορισμένες ομάδες βοήθειας γειτόνων κατασκόπευαν τον σεισμό του 1999», δήλωσε ο Τούρκος ναύαρχος ε.α. Τσιχάτ Γιαϊτσί.

Είναι ο ίδιος ναύαρχος που είχε πει πως ο τουρκικός στρατός δεν επενέβη αμέσως μετά τους δυο φονικούς σεισμούς στην Τουρκία επειδή… περίμενε μήπως γίνει εισβολή.

«Είναι απαραίτητο να είμαστε σε επαγρύπνηση ενάντια στις δραστηριότητες πληροφοριών ορισμένων ξένων στοιχείων που φέρουν το όνομα της βοήθειας. Είναι γνωστό ότι ορισμένες ομάδες βοήθειας γειτόνων κατασκόπευσαν στον σεισμό του 1999», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος ναύαρχος, φερέφωνο του καθεστώτος Ερντογάν.

Στοχοποιεί τους Έλληνες διασώστες ο Τούρκος ναύαρχος ε.α., πατέρας της παράνομης τουρκικής Γαλάζιας Πατρίδας.

Διαβάστε περισσότερο στο geostratigika.gr

Exit mobile version