ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκικός Τύπος: Κλίμα τρομοκρατίας και ρεσιτάλ ψευδών ειδήσεων κατά της Ελλάδας (vid)

Την ώρα που ο Ερντογάν συνεχίζει τις απειλές πολέμου κατά της Ελλάδας, ο τουρκικός Τύπος καλλιεργεί κλίμα τρομοκρατίας κατά της χώρας μας.

Τουρκικός Τύπος: Κλίμα τρομοκρατίας και ρεσιτάλ ψευδών ειδήσεων κατά της Ελλάδας (vid)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τι αναφέρει σήμερα ο Τουρκικός Τύπος για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και τις απειλές του Ερντογάν.

Την ώρα που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζει τις απειλές πολέμου κατά της Ελλάδας, ο τουρκικός Τύπος που σε μεγάλο βαθμό ελέγχεται από τον «σουλτάνο» καλλιεργεί κλίμα τρομοκρατίας κατά της χώρας μας.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα «Turkiye» υποστηρίζει ότι δήθεν η Τουρκία ετοιμάζει Σύρους μισθοφόρους σε ενδεχόμενο πολέμου με την Ελλάδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έχουν…. ξεφύγει οι Τούρκοι: Αντι-NAVTEX για άσκηση του ελληνικού πυροβολικού στα παράλια της Λήμνου!

Η εφημερίδα «Haber Turk» σημειώνει: «Πως αλλάζουν γνώμη οι Έλληνες», με αφορμή τη δημοσκόπηση της ελληνικής εφημερίδας «Τα Νέα» σύμφωνα με την οποία το 70% του ελληνικού λαού επιθυμεί τον διάλογο με την Τουρκία.

Με αυτόν τον τρόπο οι Τούρκοι θέλουν να «σερβίρουν» καλύτερα αυτό το «πιάτο» του διαλόγου έτσι όπως τον αντιλαμβάνεται ο Ερντογάν.

Γενικότερα η Τουρκία ασκεί έναν «πόλεμο» μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ και του διαδικτύου, ακολουθώντας την ίδια τακτική που ακολούθησε σε ανάλογες κρίσεις στο παρελθόν όπως πχ με τη Συρία. Στόχος φυσικά είναι η δημιουργία κλίματος και προπαγάνδας.

Τουρκικός Τύπος: Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Exit mobile version