ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Βayraktar: Έφτασαν οι δολοφόνοι των τουρκικών drones

Οι Ρώσοι θέλουν να πλήξουν την φήμη των Bayraktar.
Βayraktar: Έφτασαν οι δολοφόνοι των τουρκικών drones

Βayraktar: Έφτασαν οι δολοφόνοι των τουρκικών drones κατά μήκος των ουκρανικών συνόρων.

Δεκάδες ρωσικά συστήματα αεράμυνας Buk έχουν αναπτυχθεί κατά μήκος των ουκρανικών συνόρων, στο πλαίσιο της εμφάνισης πληροφοριών ότι 36 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα επίθεσης Bayraktar TB2 ενδέχεται να βρίσκονται ήδη σε υπηρεσία στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

Η Ρωσία έστειλε δεκάδες αντιαεροπορικά συστήματα πυραύλων Buk στα ουκρανικά σύνορα.

Τα συγκεκριμένα συστήματα αεράμυνας, γράφει το πρακτορείο Avia.pro, έχουν αποδειχθεί τα πιο αποτελεσματικά στη μάχη κατά των τουρκικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Στα βίντεο μπορείτε να δείτε τη στιγμή της μεταφοράς των ρωσικών συστημάτων αεράμυνας Buk.

Προφανώς, μιλάμε για αρκετές δεκάδες συστήματα αεράμυνας.

Όλα τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας Buk θα αναπτυχθούν κοντά στα ουκρανικά σύνορα.

Την ίδια ώρα, δεν υπάρχουν επίσημα σχόλια από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σχετικά με τόσο μεγάλη συσσώρευση στρατιωτικού εξοπλισμού και όπλων, σημειώνει το Avia.pro.

Eιδικοί πιστεύουν ότι η εμφάνιση των συμπλεγμάτων Buk μπορεί να αποτελεί απόδειξη ότι η Ρωσία σκοπεύει να παρακολουθήσει προσεκτικά τα Bayraktar TB2 στο Ντονμπάς, θέλοντας να πλήξει με την πρώτη ευκαιρία την… φήμη των τουρκικών drones.

Ο Σεργκέι Μιχαϊλοφ, Ρώσος αναπληρωτής επικεφαλής της εταιρείας High-Precision Complexes, είχε ανακοινώσει την ότι η Ρωσία ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα μοναδικό σύστημα, ικανό να καταπολεμήσει απολύτως όλα τα υπάρχοντα τούρκικα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα και τα περιπλανώμενα πυρομαχικά.

 

Διαβάστε επίσης:

Σε αφορά: Μόνο έτσι πίνεις σίγουρα καθαρό νερό στο σπίτι σου

Φρεγάτες: Μεταχειρισμένες LCS αντί για κορβέτες

Υποβρύχια: Η Ελλάδα ενεργοποιεί την συμφωνία και για άλλα 214;

Βayraktar: Έφτασαν οι δολοφόνοι των τουρκικών drones

Διονύσης Αντωνέλλος

Δημοσιογράφος με εμπειρία σε blogging, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Γράφω και μιλάω για όσα με απασχολούν καθημερινά και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Πιστεύω στις ιστορίες που κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελληνοτουρκικά: Ελληνοτουρκικά: Παιχνίδια της Τουρκίας στην πίσω αυλή της Ελλάδας με την Αλβανία

Ελληνοτουρκικά: Παιχνίδια της Τουρκίας στην πίσω αυλή της Ελλάδας με την Αλβανία

Η Άγκυρα επενδύει συστηματικά στις σχέσεις της με τα Τίρανα, τόσο σε στρατιωτικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ελλάδα: Το σχέδιο απόκτησης πυραύλων LORA και Air LORA για στρατηγική αποτροπή

Ελλάδα: Το σχέδιο απόκτησης πυραύλων LORA και Air LORA για στρατηγική αποτροπή

Η Ελλάδα αποφάσισε την απόκτησή του το 2025, με παραδόσεις από το 2026.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Μόνο ο Νετανιάχου μιλά για τους Χριστιανούς της Συρίας;

Μόνο ο Νετανιάχου μιλά για τους Χριστιανούς της Συρίας;

Κι όμως, παρά τη βαρύτητα των δηλώσεων, ελάχιστα -αν όχι κανένα- μεγάλα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα και την Ευρώπη δεν έδωσαν σημασία στο συγκεκριμένο σκέλος των τοποθετήσεών του.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι επειδή δεν κατατέθηκε καμία προσφορά για τον κάθετο διάδρομο φυσικού αερίου

Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι επειδή δεν κατατέθηκε καμία προσφορά για τον κάθετο διάδρομο φυσικού αερίου

Χωρίς καμία προσφορά ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για τον κάθετο διάδρομο φυσικού αερίου - Πλήγμα στους στόχους της Ελλάδας να παρακάμψει την Τουρκία, λένε οι Τούρκοι.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Αίσθηση στην Τουρκία από τη δήλωση Δένδια: Στόχος παραγωγής 1.000 drones τον μήνα στην Ξάνθη

Αίσθηση στην Τουρκία από τη δήλωση Δένδια: Στόχος παραγωγής 1.000 drones τον μήνα στην Ξάνθη

Η νέα μονάδα θα έχει τη δυνατότητα να παράγει έως και 1.000 drones τον μήνα.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: F 35 και Τουρκία: Το πραγματικό άγχος του Ισραήλ

F 35 και Τουρκία: Το πραγματικό άγχος του Ισραήλ

Γιατί το Ισραήλ πιέζει για την Τουρκία αλλά δείχνει πιο ήπιο στη Σαουδική Αραβία. Κλειδί ο έλεγχος λογισμικού και η επιχειρησιακή αυτονομία.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Νέο γαλλικό αεροπλανοφόρο: Ο Μακρόν ανοίγει την εποχή του PANG έως το 2038

Νέο γαλλικό αεροπλανοφόρο: Ο Μακρόν ανοίγει την εποχή του PANG έως το 2038

Ο Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε την κατασκευή του νέου γαλλικού αεροπλανοφόρου PANG που θα αντικαταστήσει το Charles de Gaulle με ορίζοντα το 2038 και κόστος άνω των 10 δισ. ευρώ.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ελληνοτουρκικά: Το είπε ξεκάθαρα ο Νετανιάχου στους Τούρκους – Μην δοκιμάσετε την συμμαχία Ισραήλ – Ελλάδας – Κύπρου

Ελληνοτουρκικά: Το είπε ξεκάθαρα ο Νετανιάχου στους Τούρκους – Μην δοκιμάσετε την συμμαχία Ισραήλ – Ελλάδας – Κύπρου

Το μήνυμα ήταν προσεκτικά διατυπωμένο, αλλά απολύτως σαφές.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία υλοποιεί το πρόγραμμα αποχώρησης από τη Δύση;

Η Τουρκία υλοποιεί το πρόγραμμα αποχώρησης από τη Δύση;

Ο Ντογού Περιντσέκ μιλά για επανάσταση στην Τουρκία, ρήξη με το Ατλαντικό σύστημα και στροφή προς Ρωσία, Κίνα και Ιράν.

Ελληνοτουρκικά