ENGINE POWER

MotoGP Ducati: Ο Marquez διαβεβαιώνει ότι δεν θα επιδιώξει τον τίτλο το 2024

MotoGP Ducati Marquez: Σκοπεύω να πάω σιγά σιγά» Μετά από δύο χρόνια χωρίς νίκη, δεν μπορώ να ελπίζω να κερδίσω τον παγκόσμιο τίτλο.
MotoGP Ducati: Ο Marquez διαβεβαιώνει ότι δεν θα επιδιώξει τον τίτλο το 2024

MotoGP Ducati Marquez: Ενώ θα οδηγήσει την καλύτερη μοτοσυκλέτα στο grid το 2024, ο Marc Marquez προτιμά να μην θέτει πολύ φιλόδοξους στόχους κατά την πρώτη του σεζόν με τη Ducati.

Κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού προγράμματος ‘El Hormiguero’ που παρουσίασε ο Pablo Motos, ο Marc Marquez και ο αδελφός του Alex συζήτησαν την επόμενη σεζόν MotoGP που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες στο Κατάρ. Ενώ δεν έχουν αγωνιστεί ακόμη σε ούτε έναν αγώνα ως συμπαίκτες στην Gresini Racing, ο μικρότερος αδερφός του πολλαπλού παγκόσμιου πρωταθλητή είχε ήδη την ευκαιρία να αποδείξει ότι δεν θα έκανε χάρη στον γείτονά του στο γκαράζ.

«Πάντα ήμουν στη δεξιά πλευρά του κουτιού, όπως και εκείνος», σχολιάζει ο Marc. Ζήτησα από τον μάνατζερ της ομάδας Gresini να αλλάξει δεξιά, αλλά μου είπε ότι «ο αδερφός σου δεν θέλει να κουνηθεί». Έπρεπε λοιπόν να τα παρατήσω! »

Ωστόσο, το πρόβλημα επιλύθηκε πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, αφήνοντας στον κ. Marquez να βελτιώσει την οδήγηση στο τιμόνι της νέας του μηχανής. Ένα έργο που δυσκολεύει τον Ισπανό.

motogp-marquez-ducati-2024-titlos 

MotoGP Ducati Marquez:«Κάθε μοτοσυκλέτα έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες και μυστικά για να δουλεύεις καλά», συνεχίζει. Μια μοτοσυκλέτα μπορεί να είναι φανταστική, αλλά απαιτεί συγκεκριμένο στυλ οδήγησης. Μετά από 11 χρόνια στη Honda, πρέπει να προσαρμοστώ σε άλλη μοτοσυκλέτα και χρειάζεται προσπάθεια. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο, αλλά όταν πιέζετε για έναν γρήγορο γύρο ή σε υψηλή θερμοκρασία, τα σφάλματα της άλλης μοτοσυκλέτας ξεχωρίζουν. Αυτή η προσαρμογή πρέπει να είναι αυτοματοποιημένη. »

Όσον αφορά τις προσδοκίες του για την επερχόμενη σεζόν στο MotoGP, το νέο μέλος της ομάδας Gresini παραμένει ανοιχτό σε όλα τα ενδεχόμενα. Ενώ είναι βέβαιος ότι θα επιτεθεί σε κάθε αγώνα με την επιθυμία να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αναγνωρίζει ότι το να βάλει στόχο τον τίτλο θα είναι δύσκολο στην κατάστασή του.

«Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας έδειξα μεγάλη υπομονή. Θα δούμε πώς θα πάει στον αγώνα. Ο κόσμος λέει «θα έρθει στη Ducati και θα τα συντρίψει όλα», αλλά δεν είναι τόσο απλό. Μετά από δύο χρόνια χωρίς νίκη, δεν μπορώ να ελπίζω να κερδίσω τον παγκόσμιο τίτλο. Θα πρέπει να κερδίσω πόντους, πριν στοχεύσω στο τοπ 5 και μετά στο βάθρο. Σκοπεύω να πάω σιγά σιγά», καταλήγει ο Marquez.

motogp-marquez-ducati-2024-titlos

Λέξεις που απηχούν πρόσφατες δηλώσεις του συμπατριώτη του, Χόρχε Λορέντζο, ο οποίος είπε ότι αμφέβαλλε για τη γρήγορη επιστροφή του πρώην συμπαίκτη του στο προσκήνιο.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MotoGP Ducati: Ο Marquez διαβεβαιώνει ότι δεν θα επιδιώξει τον τίτλο το 2024», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!