ENGINE POWER

E FUN PUMA To ηλεκτρικό σκούτερ με την μεγαλύτερη μπαταρία παγκοσμίως

E FUN PUMA τo ηλεκτρικό σκούτερ με την μεγαλύτερη μπαταρία παγκοσμίως και αυτονομίες που φτάνουν τα 330χιλιομετρα.
efun-puma-electric-moto-kontizas-michalis-to-megalitero-se-mpataria-pagkosmios-aytonomia-megali-ilektriko-michanaki

To ηλεκτρικό Σκούτερ με την μεγαλύτερη μπαταρία παγκοσμίως έχει όνομα, λέγεται E FUN PUMA και προκαλεί παραισθήσεις…

Το βασικό πρόβλημα και δισταγμός για την επιλογή ενός ηλεκτρικού οχήματος είναι η αυτονομία και αξιοπιστία. Πάμε να δούμε αυτά τα δύο σημαντικά αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις που προκαλεί η ιδέα της αγοράς ενός ηλεκτρικού οχήματος και πιο συγκεκριμένα του E FUN PUMA.

Το θέμα αξιοπιστίας για την αγορά ενός ηλεκτρικού σκούτερ και πιο συγκεκριμένα για το E FUN PUMA

Η E Fun την αντιπροσωπεύει η  εταιρεία WheelnWater Technology μια εταιρεία που στο θέμα των ηλεκτρικών οχημάτων και πωλήσεων στην Ελλάδα είναι μια από τις κορυφαίες  με χιλιάδες πωλήσεις στο ενεργητικό της και φημίζεται για τα καινοτόμα τεχνολογίας προϊόντα της μέσα από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα εργοστάσια από όλο τον κόσμο. Επόμενο κριτήριο αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης είναι πως όλα τα ηλεκτρικά οχήματα, μοτοσυκλέτες σκούτερ κτλ. είναι πιστοποιημένα με τις διεθνείς προδιαγραφές και ειδικότερα της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως, EEC, COC, CE, ISO9001, ROHS. Συνεχίζουμε  και πάμε στην αξιοπιστία διαχρονικά της εταιρείας E Fun. Η ιστορία της E Fun και της WheelnWater Technology πλέον είναι σχεδόν 1ο χρόνια στην χώρα μας που αυτό σημαίνει πως αν η συγκεκριμένη εταιρεία με ηλεκτρικά μηχανάκια δεν ήταν αξιόπιστα θα είχε ακουστεί πολύ και δυνατά!!! Τέλος και το πιο σημαντικό ποιος μπορεί να δώσει μέχρι 8 χρόνια εγγύηση, αν αυτό που έχει δεν είναι απολύτως σίγουρος πως είναι αξιόπιστο και ποιοτικό; Ξέρετε κάποιον; Τώρα ξέρετε E Fun Puma!!!

electric-motorcycle-scooter-Puma-electric-motorcycle-scooter-Pumaefun-puma-electric-moto-to-megalitero-se-mpataria-pagkosmios-aytonomia-megali-ilektriko-michanaki

Αυτονομία πρόβλημα φόρτισης για την αγορά ενός ηλεκτρικού σκούτερ και πιο συγκεκριμένα για το E FUN PUMA

Ας μην μιλήσουμε γενικά για τα ηλεκτρικά μηχανάκια της E FUN και για το θέμα αυτονομίας, αλλά ας εστιάσουμε στο συγκεκριμένο που έχει το πιο δυνατό ηλεκτρικό σκούτερ στον πλανήτη και είναι το E FUN PUMA. Το Puma είναι ένα Maxi Scooter, με Maxi επιδόσεις ίση με μοτοσικλέτα 500cc, την ίδια κατηγορία με την BMW C evolution. Το E FUN PUMA φοράει  Μπαταρία CATL (καλύτερη παγκόσμια), ίδιες με αυτές που φοράνε τα TESLA (υψηλής ποιότητας ηλεκτρικών αυτοκινήτων). Από τα μοναδικά ηλεκτρικά μηχανάκια στην παγκόσμια αγορά με εγγύηση μπαταρίας 8 χρόνια ή 80,000χλμ.

Τα συμπεράσματα μας για την αγορά ενός ηλεκτρικού scooter

To συμπέρασμα και αποτέλεσμα που βγαίνει ξεκάθαρα είναι πως το E FUN PUMA να έχει μοναδικές αυτονομίες έως 330χλμ μες την πόλη και με τερματισμένο το γκάζι στην Εθνική να αγγίζει τα 150χλμ. αυτονομίας, δηλαδή πας Χαλκίδα και επιστρέφεις χωρίς φόρτιση. Άρα η αυτονομία του  και το θέμα αξιοπιστίας αγγίζει την τελειότητα, αδιαμφισβήτητα είναι ένα σκούτερ που λύνει τα χέρια στο θέμα οικονομίας και συγχρόνως  γίνεται ένα σημαντικό εργαλείο για τις καθημερινές μετακινήσεις  μέσα στην πόλη.

Ύστερα από τα παραπάνω νομίζω πλέον δεν χωράνε αμφιβολίες, σκέψεις ή ενδοιασμούς για την αγορά ενός ηλεκτρικού scooter.

Καλές βόλτες οικολογικά, οικονομικά  και συγχρόνως ανατρεπτικά!!!

Puma-scooter-electric-electric-motorcycle-scooter-Pumaefun-puma-electric-moto-to-megalitero-se-mpataria-pagkosmios-aytonomia-megali-ilektriko-michanak

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον χώρο της μηχανοκίνησης και κατάφερε να ενώσει ολο τον χώρο στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα το Motor Festival. Ενας αδιαμφισβήτητα άσχετος της μηχανοκίνησης, που κατάφερε να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power προβάλλοντας αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές απο τον κοσμο της μηχανοκινησης σε ολη την Ελλάδα. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά! Καθημερινά μαζί μας από Δευτέρα έως το Σάββατο στις 9:00 το πρωί, στις 12:00 και στις 18:00 το απόγευμα.

ΣΧΟΛΙΑ