ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Γκελ»

Διαβάστε σήμερα (29/9) στο Sportime: *Γκελ – Ποιες ομάδες και από ποιες χώρας ήρθαν στην Αθήνα για να δουν από κοντά τους πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού – «Ζορμπά» θέλοντος»: Πιθανή η διεξαγωγή του αγώνα αλλά σήμερα κρίνεται οριστικά. *Τούρμπο – Αρέσει ο νέος Παναθηναϊκός, που νίκησε Φενέρ και κατέκτησε το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». *Γκαντεμιά – Σήμερα...

Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Διαβάστε σήμερα (29/9) στο Sportime:

*Γκελ – Ποιες ομάδες και από ποιες χώρας ήρθαν στην Αθήνα για να δουν από κοντά τους πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού – «Ζορμπά» θέλοντος»: Πιθανή η διεξαγωγή του αγώνα αλλά σήμερα κρίνεται οριστικά.

*Τούρμπο – Αρέσει ο νέος Παναθηναϊκός, που νίκησε Φενέρ και κατέκτησε το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

*Γκαντεμιά – Σήμερα κρίνεται αν θα γίνει και αυτό το ματς – Έμεινε Αθήνα ο Οικονόμου εν όψει Μπενφίκα – Η ΑΕΚ πήγε στην Κρήτη χωρίς τον Λιβάια, που είχε ενοχλήσεις.

* Στο φουλ – Δοκιμή, τακτική, βίντεο και ομιλία Μαρτίνς στο Ρέντη εν όψει ΠΑΟΚ – Στην Εθνική Πορτογαλίας ο Ποντένσε, τι γίνεται με Σπόρτινγκ- Έκλεψε καρδιές ο Γκιγιέρμε.

*Αυτοί παίζουν – Αμφίβολη η συμμετοχή του Ελ Καντουρί – Τι είπε ο Ρουμάνος τεχνικός για την δίωξη που του ασκήθηκε – Τα πλάνα της 11αδας από Λουτσέσκου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Exit mobile version