ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Στην πρίζα»

Διαβάστε σήμερα (4/9) τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως κεντρικό θέμα την ήττα της Εθνικής από την Βραζιλία στο Μουντομπάσκετ 2019.

sportime
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε σήμερα (4/9) τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως κεντρικό θέμα την ήττα της Εθνικής από την Βραζιλία για το Μουντομπάσκετ 2019.

* Η Εθνική πέταξε διαφορά 17 πόντων και η ήττα από τη Βραζιλία την υποχρεώνει σε «τελικό» απέναντι στη Νέα Ζηλανδία για την πρόκριση στους «16».

* Χάθηκε η ευκαιρία στο τέλος από τον Σλούκα να πάει το ματς στην παράταση – Μπλόκαραν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Βραζιλιάνοι, πρώτος σκόρερ ο Πρίντεζης – Τι είπε ο Σκουρτόπουλος για την τελευταία επίθεση – Ν. Μπουρλάκης: Τη λογική δεν την καταργείς – Τι περιμένει και τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα στην επόμενη φάση για να συνεχίσει μετά στην 8αδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Αίθριος με πτώση της θερμοκρασίας

* ΑΕΚ: Πήρε τα κλειδιά – Απόλυτη επιβεβαίωση του Sportime, ο Νίκος Κωστένογλου πήρε το χρίσμα ως πρώτος προπονητής στην ΑΕΚ – Ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του – Θλάση ο Ολιβέιρα, τρέχει για ΠΑΟΚ – Γ. Χωριανόπουλος: Γιατί δεν ρίσκαρε ο Ίλια.

* «Είμαι εδώ»: Ο Τζιμπρίλ Σισέ έθεσε εαυτόν ξανά στη διάθεση του Παναθηναϊκού, για να προσφέρει όπου του ζητηθεί – Τι είπε για τον Νικόλα Πατέρα, την εύρεση νέου επενδυτή και τους παίκτες που «έψησε» να φορέσουν τα πράσινα – Προτάθηκε για τα χαφ, ο πρώην της Μίλαν, Μάουρι.

* Πολλά τα λεφτά: Το μεγάλο καλοκαιρινό παζάρι του Ολυμπιακού, πόσα χρήματα έδωσε για αγορές παικτών. Στα 7 εκατ. ευρώ η συμφωνία με Σπόρτινγκ για Ποντένσε. Τι γράφτηκε στο μπλοκάκι από την κατασκοπεία της Τότεναμ στο ντέρμπι με την Άρσεναλ. Λύθηκε το συμβόλαιο του Βούκοβιτς.

* Επιστρέφει δυναμικά ο Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ. Οι λόγοι των κακών εμφανίσεων, τι λένε στην ομάδα.

* Εθνική Ελλάδας: Τα πλάνα 11αδας του Φαν’τ Σιπ για τη Φινλανδία

* Άρης: Ανακοινώθηκε ο Μπα, έφυγε ο Γιουνές

* Πανιώνιος: Παπαβασιλείου και επίσημα

* Χάντμπολ: Τι έβγαλε η κλήρωση της Handball Premier

Δείτε το πρωτοσέλιδο του Sportime

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Exit mobile version