ΑΤΖΕΝΤΑ

6 Φεβρουαρίου: Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο

Στις 6 Φεβρουαρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο.
6 Φεβρουαρίου: Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο

Η Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο (Safer Internet Day) γιορτάζεται σήμερα, 6 Φεβρουαρίου, μία ημέρα που ευαισθητοποιεί στους κινδύνους της χρήσης του διαδικτύου.

Η ημέρα έχει καθιερωθεί με πρωτοβουλία της Ευρωπαίας Επιτρόπου Βιβιάν Ρέντινγκ και γιορτάζεται κάθε χρόνο τον Φεβρουάριο τα τελευταία 21 χρόνια.

Στόχος της σημερινής ημέρας είναι να προωθηθεί η ασφαλής, θετική και ηθική χρήση του διαδικτύου ιδιαίτερα από τους νέους και τα παιδιά. Το μήνυμα της ημέρας απευθύνεται τόσο σε άτομα νεαρής ηλικίας όσο και στους ενήλικες οι οποίοι πρέπει να βοηθούν για ένα καλύτερο διαδίκτυο.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο γιορτάζεται και στη χώρα μας μέσω διάφορων εκδηλώσεων που ενημερώνουν για την επίτευξη όσων αναγράφηκαν. Στην Ελλάδα μάλιστα υπάρχει και η σελίδα saferinternet4kids.gr στην οποία μπορείτε να βρείτε ενημερωτικά φυλλάδια, συμβουλές αλλά και δράσεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «6 Φεβρουαρίου: Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.