ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ελλάδα-Εσθονία | Κερδίστε εισιτήρια για τον αγώνα στο ΟΑΚΑ

Διεκδικήστε εισιτήρια για την αναμέτρηση Ελλάδα-Εσθονία ! Η Prince Oliver, official fashion supporter της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου, προσφέρει στους followers της Sportime στο Instagram, 5 διπλά εισιτήρια, για τον αγώνα Ελλάδας – Εσθονίας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (18/11) στις 21:45 στο ΟΑΚΑ. Για να διεκδικήσετε ένα από τα διπλά εισιτήρια, κάντε follow την Sportime...
Ελλάδα-Εσθονία | Κερδίστε εισιτήρια για τον αγώνα στο ΟΑΚΑ

Διεκδικήστε εισιτήρια για την αναμέτρηση Ελλάδα-Εσθονία !
Η Prince Oliver, official fashion supporter της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου, προσφέρει στους followers της Sportime στο Instagram, 5 διπλά εισιτήρια, για τον αγώνα Ελλάδας – Εσθονίας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (18/11) στις 21:45 στο ΟΑΚΑ.

Για να διεκδικήσετε ένα από τα διπλά εισιτήρια, κάντε follow την Sportime στο Instagram, fav την εικόνα του διαγωνισμού και tag τον φίλο που θα πάρετε μαζί σας!
Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με inbox message στο προφίλ τους στο Instagram!

https://www.instagram.com/p/BqNBradARYP/

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελλάδα-Εσθονία | Κερδίστε εισιτήρια για τον αγώνα στο ΟΑΚΑ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.