ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το καλύτερο για τη μικρή Λυδία

Για τη μικρή Λυδία η μοίρα αποδείχθηκε σκληρή. Ο μπαμπάς δολοφόνησε τη μαμά και το σκυλάκι της οικογένειας.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το καλύτερο για τη μικρή Λυδία

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Για τη μικρή Λυδία η μοίρα αποδείχθηκε σκληρή. Ο μπαμπάς δολοφόνησε τη μαμά και το σκυλάκι της οικογένειας.

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει σημαδέψει τους πάντες. Κι αυτό το κοριτσάκι που τώρα δεν μπορεί να αντιληφθεί τι συμβαίνει, κάποια στιγμή θα μάθει την αλήθεια.

Κι ένα μείζον ζήτημα είναι εκείνο της επιμέλειας. Θέμα για το οποίο μίλησε η παιδοψυχολόγος και ερευνήτρια Σταυρούλα Σεφ στο «Live News» του MEGA.

Το ερώτημα για το πού θα δοθεί η επιμέλεια του παιδιού σχετίζεται με το ποιος μπορεί να το φροντίσει αποτελεσματικότερα, είπε.

«Ποια οικογένεια μπορεί να κατανοήσει τις ανάγκες, να προσφέρει ένα ασφαλή δίχτυ, να μπορεί να εγγυηθεί μονιμότητα για ένα μεγαλύτερο διάστημα.

Δεν είναι ποιος θα το πάρει τώρα, αλλά ποιος θα φροντίσει το παιδί εξίσου ικανά σε πέντε και δέκα χρόνια από τώρα

Είναι ένα πλάσμα που έχει χάσει το βασικό του φροντιστή, τη μαμά. Το παιδί περνάει το δικό του σοκ ευρισκόμενο σε ένα περιβάλλον χωρίς την μητέρα του», τόνισε μεταξύ άλλων.

 

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Γοητευτική προσωπικότητα ο πιλότος» – Η Τένια Μακρή δικαιολογεί τη δήλωσή της

Πετρούνιας: Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ο «βασιλιάς των κρίκων»

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Το βάραθρο του θανάτου άνοιξε στη Μ.Βρετανία: Νέος νόμος – ΤΕΡΑΣ επιτρέπει τις εκτρώσεις και μετά τις 24 εβδομάδες!

Το βάραθρο του θανάτου άνοιξε στη Μ.Βρετανία: Νέος νόμος – ΤΕΡΑΣ επιτρέπει τις εκτρώσεις και μετά τις 24 εβδομάδες!

Κτηνωδία χωρίς σταματημό - Η Βουλή των Κοινοτήτων στο Η.Β αποποινικοποίησε τον φόνο μωρών, ακόμα και στην πιο προχωρημένη ανάπτυξη!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Χίος: Οργή και θλίψη για την καταστροφή – Κρανίου τόπος το κεντρικό τμήμα του νησιού – Συγκλονίζουν τα πλάνα από drone (vid)

Χίος: Οργή και θλίψη για την καταστροφή – Κρανίου τόπος το κεντρικό τμήμα του νησιού – Συγκλονίζουν τα πλάνα από drone (vid)

Συγκλονιστικά πλάνα από αέρος αποκαλύπτουν το τεράστιο μέγεθος της καταστροφής - Στάχτη έγινε σχεδόν το 1/3 του νησιού

Κοινωνία
Κοινωνία: Σύνοδος του ΝΑΤΟ: Μια φωτογραφία 1000 λέξεις – Ο Ερντογάν φιγουράρει δίπλα στον Τραμπ και ο Μητσοτάκης «εξόριστος» πίσω στη γωνία!

Σύνοδος του ΝΑΤΟ: Μια φωτογραφία 1000 λέξεις – Ο Ερντογάν φιγουράρει δίπλα στον Τραμπ και ο Μητσοτάκης «εξόριστος» πίσω στη γωνία!

Σε διεθνή δυσμένεια έχει φέρει τη χώρα μας ο Μητσοτάκης - Τέλος στο παραμύθι της δήθεν... απομονωμένης Τουρκίας - Ο Ερντογάν κάθισε ακόμα και στο ίδιο τραπέζι με τον Τραμπ

Κοινωνία
Κοινωνία: Πανελλαδικές 2025: Πότε και τι ώρα θα βγουν τα αποτελέσματα

Πανελλαδικές 2025: Πότε και τι ώρα θα βγουν τα αποτελέσματα

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να ενημερωθούν άμεσα και με SMS.

Κοινωνία
Κοινωνία: Λίνα Μενδώνη: Όταν η Εθνική Πινακοθήκη γίνεται βιτρίνα βλασφημίας και ρουσφετιού – Ο πολιτισμός δεν είναι λάφυρο

Λίνα Μενδώνη: Όταν η Εθνική Πινακοθήκη γίνεται βιτρίνα βλασφημίας και ρουσφετιού – Ο πολιτισμός δεν είναι λάφυρο

Όταν ο μόνος πραγματικός βανδαλισμός ήταν αυτός που επιτράπηκε επί των ημερών της.

Κοινωνία
Κοινωνία: Δραματική έκκληση των Ρωμιών της Συρίας προς την ελληνική κυβέρνηση: «Ζητήστε επείγουσα συνεδρίαση του ΟΗΕ για τους διωγμούς των Σύριων Χριστιανών»

Δραματική έκκληση των Ρωμιών της Συρίας προς την ελληνική κυβέρνηση: «Ζητήστε επείγουσα συνεδρίαση του ΟΗΕ για τους διωγμούς των Σύριων Χριστιανών»

«Δεν ζητάμε χρήματα ή βίζες. Ζητάμε να χρησιμοποιήσει η Ελλάδα τη διπλωματική της φωνή», γράφουν σε δραματικό τόνο οι εκπρόσωποι της μειονότητας σε ανάρτησή τους

Κοινωνία
Κοινωνία: Οι χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες που έρχονται στην Κρήτη θα πάνε πίσω στη Λιβύη;

Οι χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες που έρχονται στην Κρήτη θα πάνε πίσω στη Λιβύη;

Η Λιβύη είναι η χώρα από την οποία ξεκινούν τα περισσότερα δρομολόγια.

Κοινωνία
Κοινωνία: Θυμάστε το μικρούλι γιο του Πάγκαλου; Μεγάλωσε και θέλει να γίνει βουλευτής – Πού θα είναι υποψήφιος

Θυμάστε το μικρούλι γιο του Πάγκαλου; Μεγάλωσε και θέλει να γίνει βουλευτής – Πού θα είναι υποψήφιος

Από το «πολιτικό μπαλκόνι» του ΠΑΣΟΚ στη νέα γενιά της ΝΔ.

Κοινωνία
Κοινωνία: Φωτιά στη Χίο: Για άλλη μια φορά έδρασαν ανενόχλητοι οι εμπρηστές – Εγκληματική ενέργεια «βλέπουν» οι Αρχές – Σχετίζεται με τις εξορύξεις αντιμονίου;

Φωτιά στη Χίο: Για άλλη μια φορά έδρασαν ανενόχλητοι οι εμπρηστές – Εγκληματική ενέργεια «βλέπουν» οι Αρχές – Σχετίζεται με τις εξορύξεις αντιμονίου;

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου μιλούν ξεκάθαρα για εμπρησμούς - Ύποπτες «συμπτώσεις» με τις περιοχές που ξέσπασαν τα μέτωπα

Κοινωνία