ΥΓΕΙΑ

Δημόσια Υγεία σε τιμές κόστους, αλλά χωρίς χρέωση (ακόμα) η γωνία που θα μας στέλνουν να ψοφήσουμε!

Μην σου τύχει. Αλλά και να σου τύχη, τζάμπα πράγμα. Δημόσια υγεία με ένα διχίλιαρο. Σε λίγο θα νοικιάζουν και την γωνία που θα μας στέλνουν για να «ψοφήσουμε»!
Δημόσια Υγεία σε τιμές κόστους, αλλά χωρίς χρέωση (ακόμα) η γωνία που θα μας στέλνουν να ψοφήσουμε!

Δημόσια Υγεία σε τιμές κόστους! Χαρίζει η Νέα Δημοκρατία και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Άδωνη γερά, πάρε όλα τα λεφτά!

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το ζύγισε το πράμα. Τα έβαλε κάτω και πάλι δεν βγαίνει. Όσοι έφυγαν από τον κόβιντ δεν έκαναν αρκετό… χώρο για τους υπόλοιπους. Δεν μας χωράει όλους η Ελλάδα και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει εκπονήσει νέο σχέδιο για την περαιτέρω «αποκέντρωση» της χώρας με προορισμό άλλη γη κι άλλα μέρη!

Δημόσια Υγεία το νέο project. Σε τιμές κόστους. Από 300 μέχρι 2.000 ευρώ. Πάρε κόσμε! Το promotion έχει αναλάβει ο έμπειρος και με πολλά κιλά… βιβλία, Άδωνις Γεωργιάδης! Ο Υπουργός Υγείας θεσπίζει τα απογευματινά χειρουργεία με… συμμετοχή από 300 μέχρι και 2.000 ευρώ! Δημόσια υγεία, ιδιωτικού Δικαίου!

Και όχι δεν είναι το προφανές! Η Κυβέρνηση δεν νομιμοποιεί το φακελάκι. Προς Θεού. Απλά επειδή δεν μπορεί η ίδια να αυξήσει τα έσοδα των γιατρών από τον κρατικό προϋπολογισμό, θα τα πάρει από τις τσέπες των Ελλήνων πολιτών. Γιατί λεφτά υπάρχουν!

Ο Έλληνας πολίτης που περνάει έξω από φούρνο και… δακρύζει, θα επιβαρυνθεί κι άλλο. Μη έχοντας την πολυτέλεια να μπεί λίστα αναμονής στην οποία μπορεί να παραμείνει μήνες, μέχρι να… πεθάνει και όχι να χειρουργηθεί, αναγκαστικά θα επιλέξει την απογευματινή ζώνη! Ευτυχώς που η Κυβέρνηση δεν έχει φτιάξει και prime time για τα χειρουργεία γιατί εκεί το κόστος θα ήταν πολύ μεγαλύτερο! Αλλά είπαμε τζάμπα – πράμα!

Τελικά η Κυβέρνηση θέλει να αυξήσει τα έσοδα των γιατρών; Να τα νομιμοποιήσει για να τα φορολογήσει; Να στείλει τον κόσμο στην ιδιωτική ασφάλιση; Να καταργήσει τα ταμεία και τις συντάξεις; Ή απλά θέλει να πεθάνουμε… ανακουφισμένοι από τα προβλήματα μια ώρα αρχύτερα για να λυτρωθούμε;

Αλλά υπάρχει και η αισιόδοξη πλευρά. Για όσους δεν θα προλάβουν μέσα από τις λίστες αναμονής, δεν θα έχουν τα 2 χιλιάρικα για την απογευματινή ζώνη, δεν θα έχουν ούτε ιδιωτική ασφάλεια, η Κυβέρνηση παραχωρεί δωρεάν…. την γωνία για να πάμε να ψοφήσουμε. Ακόμα. Τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές!

Άντε και καλά στερνά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημόσια Υγεία σε τιμές κόστους, αλλά χωρίς χρέωση (ακόμα) η γωνία που θα μας στέλνουν να ψοφήσουμε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!