ΚΟΙΝΩΝΙΑ

41χρονη κυοφορούσε νεκρό έμβρυο επί 10 ημέρες

Απίστευτο! 41χρονη περιφερόταν στα νοσοκομεία με νεκρό έμβρυο στην κοιλιά της!
41χρονη κυοφορούσε νεκρό έμβρυο επί 10 ημέρες

Είναι από τις ειδήσεις που ακούς και δεν ξέρεις τι να αισθανθείς. Οργή; Λύπη; Απογοήτευση; Η ουσία είναι πως η «Οδύσσεια» που βίωσε μια 41χρονη δεν έχει προηγούμενο!

Η Μαρία από τον Λίβανο που κατοικεί στην Κοζάνη, διαπίστωσε μέσα στα Χριστούγεννα πως το επτά εβδομάδων έμβρυο που κυοφορούσε ήταν νεκρό. Έτσι, περιφερόταν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, προκειμένου να χειρουργηθεί.

Ειδικότερα, απευθύνθηκε σε τρία νοσοκομεία της περιοχής για την επέμβαση αφαίρεσης, την οποία τελικά έκανε σε ιδιωτική κλινική, αφού κανένα από τα δυο δημόσια νοσοκομεία -για διαφορετικούς λόγους το καθένα- δεν ανέλαβε την επέμβαση.

«Στις 30 του μηνός (Δεκεμβρίου) πήγαμε στο νοσοκομείο Κοζάνης και μου είπαν πως δεν υπήρχε αναισθησιολόγος. Ήταν περίοδος των γιορτών και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι» ήταν τα λόγια της.

Κι αυτό, επειδή ύστερα από πολύωρη αναμονή, άκουσε εμβρόντητη τη γυναικολόγο του Μποδοσάκειου νοσοκομείου να της λέει ό,τι δεν ήταν κάτι επείγον, με αποτέλεσμα να χειρουργηθεί τελικά σε ιδιωτική κλινική. «Της είπα πως ήρθα εδώ γιατί θέλω βοήθεια… Είναι Χριστούγεννα. Μου είπε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι, με σόκαρε ο τρόπος της. Μου έκανε πολύ κακό μέσα μου» είπε η 41χρονη.

Για το θέμα έχει διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα από την 3η ΥΠΕ , ζητώντας λύση στις υγειονομικές μονάδες της ευρύτερης περιοχής.

Η ίδια μίλησε για την απίστευτη περιπέτειά της στη Ζήνα Κουτσελίνη.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «41χρονη κυοφορούσε νεκρό έμβρυο επί 10 ημέρες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.