ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: «Με δικό μας νόμο σταματήσαμε αυτό που πήγε να κάνει ο Μένιος Φουρθιώτης»

«Αρνούμαι να καταστήσω πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων τον Μένιο Φουρθιώτη»
Άδωνις Γεωργιάδης: «Με δικό μας νόμο σταματήσαμε αυτό που πήγε να κάνει ο Μένιος Φουρθιώτης»

Τα όσα ανάρτησε ο Μένιος Φουρθιώτης στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter κλήθηκε να σχολιάσει ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεσπάθωσε κατά του Μένιου Φουρθιώτη για την ατάκα «Εδώ σας κρατάω, σας έχω σε sms και συνομιλίες» απειλώντας πως έχει ντοκουμέντα από συνομιλίες του με Υπουργούς.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο Υπουργός Ανάπτυξης, η Ελληνική Κυβέρνηση σταμάτησε αυτό που πήγε να κάνει ο Μένιος Φουρθιώτης, με τη δημιουργία ενός νέου νομοσχεδίου, μόλις οι Κυβερνώντες αντιλήφθηκαν το «σχέδιο» του αναφορικά με την επιστρεπτέα προκαταβολή.

Πιο συγκεκριμένα ο Υπ. Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε: «Όταν βγάλαμε την επιστρεπτέα προκαταβολή, που βγήκε σε ένα βράδυ γιατί τόσο γρήγορα βγήκε η πανδημία, δεν είχαμε καταλάβει, οτι θα έχουμε στην Ελλάδα φαινόμενα οτι κάποιοι θα πάνε να στήσουν κρυφές μαϊμου εταιρείες για να πάρουν τα λεφτά.

Όταν το καταλάβαμε αυτό – πέρασε ένα 10ημερο – φέραμε νόμο όπου βάλαμε χρονικό προσδιορισμό για να μην μπορείς να κάνεις αυτό που έκανε ο Μένιος Φουρθιώτης. Και τα λεφτά τα έχουμε πάρει ήδη πίσω.
Με δικό μας νόμο σταματήσαμε αυτό που έκανε ο Φουρθιώτης…
Τον κ. Βρούτση τον απείλησε, γιατί έφερε το νόμο που του έκοψε αυτά τα λεφτά.»

Ακόμη, δήλωσε πως αρνείται να καταστήσει πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα τον Μένιο Φουρθιώτη σχολιάζοντας παράλληλα το μήνυμα που απευθύνεται στον ίδιο μέσω μιας προτεινόμενης ρύθμισης από τον Γιώργο Γεραπετρίτη, λέγοντας πως να μιλάει κάποιος με κάποιον άλλον δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Δείτε τα όσα είπε για το θέμα ο Άδωνις Γεωργιάδης:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άδωνις Γεωργιάδης: «Με δικό μας νόμο σταματήσαμε αυτό που πήγε να κάνει ο Μένιος Φουρθιώτης»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.