ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: Όλα λάθος από τον υπουργό Υγείας την ημέρα που αυτοκτόνησε άνθρωπος επειδή κάποιος στο υπουργείο του δεν κάνει καλά τη δουλειά του

Πάντως εμείς να ευχηθούμε καλό στάδιο στον κ. υπουργό.
Άδωνις Γεωργιάδης: Όλα λάθος από τον υπουργό Υγείας την ημέρα που αυτοκτόνησε άνθρωπος επειδή κάποιος στο υπουργείο του δεν κάνει καλά τη δουλειά του

Όλα, μα όλα λάθος τα έκανε στη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Αρχικά να θυμίσουμε στον κ. υπουργό πως διανύουμε την εβδομάδα μετά την Κυριακή της Από-κρεω, δηλαδή την τελευταία Κυριακή που οι χριστιανοί ορθόδοξοι συμπατριώτες του κ. Γεωργιάδη τρώνε κρέας.

Από την Δευτέρα βρισκόμαστε στην τυρινή εβδομάδα, την εβδομάδα που οι ορθόδοξοι χριστιανοί προετοιμάζονται για τη Σαρακοστή (σ.σ. και όπως προδίδει το όνομα της εβδομάδας που διανύουμε επιτρέπονται το γάλα και τα αυγά, όχι όμως το κρέας).

Οι συμπατριώτες του κ. Γεωργιάδη θα προσπαθήσουν να διανύσουν το στάδιο της νηστείας, με πνευματικό αγώνα, με προσευχή και μετάνοια. Ώστε να αξιωθούν να βιώσουν την Ανάσταση.

Κρίμα που ο υπουργός Υγείας δείχνει να περιφρονεί το θρησκευτικό αίσθημα των συμπολιτών του, πολλοί από τους οποίους και ψηφοφόροι του, φωτογραφίζοντας πιάτα με κρέατα που σε λίγο αυτός ή (και) η παρέα του θα φάνε.

Άδωνις Γεωργιάδης: Όλα λάθος από τον υπουργό Υγείας την ημέρα που αυτοκτόνησε άνθρωπος επειδή ο υπουργός δεν κάνει καλά τη δουλειά του

Προσέξτε, μιλάμε για λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της είδησης πως συνάνθρωπός μας αυτοκτόνησε, γιατί περίμενε δύο μήνες ένα ειδικό φάρμακο για τον καρκίνο από τον οποίο έπασχε. Δεν άντεξε τους φρικτούς πόνους και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Την ίδια λοιπόν ώρα, που ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης διαφημίζει τα απογευματινά χειρουργεία της δημόσιας υγείας από τη Θεσσαλονίκη και πάει να φάει τις… κρεατάρες του την τυρινή, την ίδια ώρα ένας συνάνθρωπός μας μαρτυρά από τους πόνους, επειδή κάποιοι στο υπουργείο Υγείας δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Και πόσοι ακόμα δεν περνούν το μαρτύριο αυτό.

Ας κάνει ότι θέλει ο κ. Γεωργιάδης στην προσωπική του ζωή. Ούτως ή άλλως έχει κριθεί και θα κριθεί από τον ελληνικό λαό (και όλοι μας από τον Φοβερό Κριτή). Όμως ας πάψουν πια αυτός και οι όμοιοί του να προκαλούν. Δεν χρειαζόταν η συγκεκριμένη φωτογραφία.

Πάντως εμείς να ευχηθούμε καλό στάδιο στον κ. υπουργό.

s.s. Λάθος ακόμα και οι… πατάτες που είναι προκάτ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άδωνις Γεωργιάδης: Όλα λάθος από τον υπουργό Υγείας την ημέρα που αυτοκτόνησε άνθρωπος επειδή κάποιος στο υπουργείο του δεν κάνει καλά τη δουλειά του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.