ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: Τον γιούχαραν στην Καστοριά για τους λογαριασμούς του ρεύματος

Μια... θερμή υποδοχή επεφύλασσαν κάτοικοι και αγρότες της Καστοριάς στον Άδωνι Γεωργιάδη.
Άδωνις Γεωργιάδης: Τον γιούχαραν στην Καστοριά για τους λογαριασμούς του ρεύματος

Ο υπουργός Ανάπυξης Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στην Καστοριά και έγιναν αποδέκτες έντονων αποδοκιμασιών!

Όπως διαβάσατε στο Sportime, Πολωνία και Ισραήλ μειώνουν φόρους για να ανασάνουν οι πολίτες τους, άλλα εκείνος αρνείται για να μη «πέσουμε στα βράχια»!

Έτσι, έξω από τα γραφεία της περιφέρειας συγκεντρώθηκαν κάτοικοι και αγρότες της πόλης και τον υποδέχτηκαν με γιουχαΐσματα, φωνάζοντας πως η Ελλάδα έχει «το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη».

«Ήρθες με πληρωμένες βενζίνες από τον ελληνικό λαό», «σούπερ μάρκετ έχεις μπει ποτέ;», «τα βγάζεις πέρα με τον μισθό του υπουργού;» ακούγονται στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει.

Από την μεριά του, ο ίδιος έκανε λόγο για ακραίο λαϊκισμό και απάντησε πως με νόμο Σαμαρά οι βουλευτές που είναι και υπουργοί δεν παίρνουν παραπάνω χρήματα για τα υπουργικά τους καθήκοντα.

Να σημειωθεί πως στις εκλογές του Ιουλίου του 2019 η Νέα Δημοκρατία είχε συγκεντρώσει εκεί ποσοστό 50,23%!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άδωνις Γεωργιάδης: Τον γιούχαραν στην Καστοριά για τους λογαριασμούς του ρεύματος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.